Vrouw (87) beroofd in woning door ‘behulpzame man’ Zuidwal Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een nog onbekende man beroofde dinsdagavond 25 november een 87-jarige Haagse in haar woning aan de Zuidwal. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer kwam rond 21.25 uur aan bij haar woning en merkte al direct dat haar elektra niet werkte. Ze liep naar buiten en vroeg een passerende man of hij haar kon helpen om het te maken. De man kwam de woning binnen, maar in plaats van de oude vrouw te helpen, pakte hij haar handtas en ging ervandoor. Een getuige wist de politie te melden dat de vermoedelijke verdachte mogelijk met nog twee mannen wegrenden in de richting van de Prinsegracht.

- Advertisement -

Signalement
De verdachte die de handtas stal is tussen de 20 en 30 jaar oud, ongeveer 1.80 m. lang en heeft een vrij mager postuur. Hij heeft een donkere huidskleur. Er is geen nader signalement bekend, doordat het erg donker was in de woning tijdens de beroving.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd