Man aangehouden naar aanleiding melding huiselijk geweld van zwangere vrouw Grave

Date:

Deel bericht:

Grave – Afgelopen middag omstreeks 12:15 uur heeft de politie een 26-jarige man uit deze woonplaats aangehouden nadat hij zijn 23-jarige vrouw had mishandeld.

De reden van aanhouding is dat de man eerder op de dag zijn zwangere vrouw in de woning zou hebben geschopt en geslagen waarop het slachtoffer de politie had gebeld. De politie heeft de man in de woning aangehouden ter zake huiselijk geweld en vervolgens overgebracht naar het politiebureau. Tevens is er een ambulance ter plaatse gekomen die de vrouw voor onderzoek heeft meegenomen naar het ziekenhuis. De recherche zal de man verhoren waarbij de man een huisverbod van 10 dagen boven het hoofd hangt.

- Advertisement -

Gerelateerd