Politie arresteert man na bedreigen monteur Eindhoven

donderdag 27 november 2014 11:34

Eindhoven – De politie hield donderdagochtend 27 november een bewoner van de Calaislaan in Eindhoven aan. De man bedreigde die ochtend een monteur met een op een vuurwapengelijkend voorwerp.

De bewoner schakelde de hulp van een bedrijf in, die vervolgens een monteur naar zijn woning stuurde. Toen de medewerker rond 9.00 uur bij de woning was, liet de bewoner deze onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp zijn werkzaamheden uitvoeren. De medewerker zag kans de politie in te schakelen op het moment dat hij naar zijn auto liep om materiaal te halen. Toen de monteur even later weer de woning verliet om iets uit de auto te pakken, arresteerde de politie de verdachte in zijn woning. De politie trof in de woning een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aan en nam deze in beslag.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

 

0 reacties

Politie arresteert man na bedreigen monteur Eindhoven
Schrijver:

 

 

Eindhoven – De politie hield donderdagochtend 27 november een bewoner van de Calaislaan in Eindhoven aan. De man bedreigde die ochtend een monteur met een op een vuurwapengelijkend voorwerp.

De bewoner schakelde de hulp van een bedrijf in, die vervolgens een monteur naar zijn woning stuurde. Toen de medewerker rond 9.00 uur bij de woning was, liet de bewoner deze onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp zijn werkzaamheden uitvoeren. De medewerker zag kans de politie in te schakelen op het moment dat hij naar zijn auto liep om materiaal te halen. Toen de monteur even later weer de woning verliet om iets uit de auto te pakken, arresteerde de politie de verdachte in zijn woning. De politie trof in de woning een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aan en nam deze in beslag.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!