Politie onderzoekt poging overval op benzinestation Ulvenhout

donderdag 27 november 2014 14:37

Ulvenhout – De politie doet onderzoek naar een poging tot overval op een benzinestation in de Molenstraat. Twee donkergeklede mensen met bivakmutsen op hebben woensdagavond 26 november 2014 rond 20.45 uur geprobeerd het benzinestation te overvallen. Ze stonden echter letterlijk voor een gesloten deur.

De (automatische) toegangsdeuren naar de shop van het benzinestation worden namelijk na een eerdere overval op 22 november handmatig geopend en zaten dus woensdagavond op slot. Toen een medewerkster van het benzinestation de mannen voor de deur zag, waarschuwde ze de politie. De overvallers gingen er meteen vandoor en zijn helaas niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in en verricht onder andere een buurtonderzoek.

Politie zoekt getuigen
Ook is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u bijvoorbeeld de twee mensen voor de gesloten deur van het benzinestation zien staan, heeft u ze zien wegrennen, heeft u twee donkergeklede mensen gezien in combinatie met een voertuig (auto, motor etc.)? Of heeft u andere informatie over deze poging tot overval of de eerder op het benzinestation gepleegde overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan de tiplijn Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

 

0 reacties

Politie onderzoekt poging overval op benzinestation Ulvenhout
Schrijver:

 

 

Ulvenhout – De politie doet onderzoek naar een poging tot overval op een benzinestation in de Molenstraat. Twee donkergeklede mensen met bivakmutsen op hebben woensdagavond 26 november 2014 rond 20.45 uur geprobeerd het benzinestation te overvallen. Ze stonden echter letterlijk voor een gesloten deur.

De (automatische) toegangsdeuren naar de shop van het benzinestation worden namelijk na een eerdere overval op 22 november handmatig geopend en zaten dus woensdagavond op slot. Toen een medewerkster van het benzinestation de mannen voor de deur zag, waarschuwde ze de politie. De overvallers gingen er meteen vandoor en zijn helaas niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in en verricht onder andere een buurtonderzoek.

Politie zoekt getuigen
Ook is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u bijvoorbeeld de twee mensen voor de gesloten deur van het benzinestation zien staan, heeft u ze zien wegrennen, heeft u twee donkergeklede mensen gezien in combinatie met een voertuig (auto, motor etc.)? Of heeft u andere informatie over deze poging tot overval of de eerder op het benzinestation gepleegde overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan de tiplijn Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!