Politie zoekt getuigen mishandeling 16-jarig meisje Zoetermeer

donderdag 27 november 2014 15:07

Zoetermeer – Een 16-jarig meisje uit Zoetermeer raakte woensdag 26 november omstreeks 17.30 uur gewond toen vijf jongens haar op een parkeerterrein aan de Aardappelakker belaagden. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht en zoekt getuigen.

Het slachtoffer reisde met de tram van station Palenstein naar tramhalte Seghwaert waar zij uitstapte. Op dit perron kwamen er vijf jongens op haar aflopen. Zij sommeerden haar mee te lopen naar het parkeerterrein onder de halte. Uit angst ging het meisje mee. Op het parkeerterrein mishandelde de vijf jongens haar. De vijf verdachten waren licht getint, droegen zwarte jassen en waren vermoedelijk rond de 18 jaar.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen mishandeling 16-jarig meisje Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Een 16-jarig meisje uit Zoetermeer raakte woensdag 26 november omstreeks 17.30 uur gewond toen vijf jongens haar op een parkeerterrein aan de Aardappelakker belaagden. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht en zoekt getuigen.

Het slachtoffer reisde met de tram van station Palenstein naar tramhalte Seghwaert waar zij uitstapte. Op dit perron kwamen er vijf jongens op haar aflopen. Zij sommeerden haar mee te lopen naar het parkeerterrein onder de halte. Uit angst ging het meisje mee. Op het parkeerterrein mishandelde de vijf jongens haar. De vijf verdachten waren licht getint, droegen zwarte jassen en waren vermoedelijk rond de 18 jaar.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!