Tas gestolen, getuigen pakken tas terug Enschede

donderdag 27 november 2014 12:10

Enschede – Woensdag 26 november werd de tas van 48-jarige vrouw uit haar fietstas gestolen. Oplettende getuigen gingen achter de man aan en wisten de tas terug te pakken.

Omstreeks 18.30 uur stond de vrouw op de Mooienhof. Haar tas zat in de fietstas. Een man die langsfietste pakte de tas en ging er op de fiets vandoor. Twee oplettende getuigen reageerden alert en reden op hun scooter achter de verdachte aan. De verdachte gooide vervolgens zijn fiets aan de kant en ging er te voet verder vandoor. Ook de getuigen deden dat. In de vlucht kwam de verdachte ten val, waarna de getuigen de tas van de vrouw konden pakken. De verdachte wist vervolgens te ontkomen.

Signalement verdachte
Er is een signalement van de verdachte:
Man met lichtgetinte huidskleur
1.70 à 1.75 m. lang
Ongeveer 20-25 jaar
Krullend, zwart haar
Volle baard
Zwarte leren jas, versleten zwarte broek

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844.

 

0 reacties

Tas gestolen, getuigen pakken tas terug Enschede
Schrijver:

 

 

Enschede – Woensdag 26 november werd de tas van 48-jarige vrouw uit haar fietstas gestolen. Oplettende getuigen gingen achter de man aan en wisten de tas terug te pakken.

Omstreeks 18.30 uur stond de vrouw op de Mooienhof. Haar tas zat in de fietstas. Een man die langsfietste pakte de tas en ging er op de fiets vandoor. Twee oplettende getuigen reageerden alert en reden op hun scooter achter de verdachte aan. De verdachte gooide vervolgens zijn fiets aan de kant en ging er te voet verder vandoor. Ook de getuigen deden dat. In de vlucht kwam de verdachte ten val, waarna de getuigen de tas van de vrouw konden pakken. De verdachte wist vervolgens te ontkomen.

Signalement verdachte
Er is een signalement van de verdachte:
Man met lichtgetinte huidskleur
1.70 à 1.75 m. lang
Ongeveer 20-25 jaar
Krullend, zwart haar
Volle baard
Zwarte leren jas, versleten zwarte broek

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!