Vrouw beroofd bij pinautomaat aan de Hoefslag Nijkerk

Date:

Deel bericht:

Nijkerk – Gistermiddag omstreeks 13:15 uur is een 44-jarige vrouw beroofd toen zij geld wilde pinnen aan de Hoefslag te Nijkerk.

Toen de vrouw gistermiddag wilde pinnen bij de pinautomaat kreeg zij ongewenst bezoek van twee mannen die aan beide kanten van de vrouw dicht bij haar kwamen staan. Eén van de mannen bedreigde haar en eiste geld te ontvangen. Nadat de vrouw het geëiste geld had afgegeven verdwenen de mannen. Eén van de mannen verdween in de richting van een vlakbij gelegen snackbar en de ander vluchtte in de richting van de vlakbij gelegen Chinees.

- Advertisement -

Signalement
Beide mannen waren licht getint en rond de 175 à 185 cm lang en in het donker gekleed. Mocht u getuige zijn geweest van deze laffe straatroof en nog niet met de politie hebben gesproken dan komt men graag met u in contact. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844 en dan vragen naar de Politie te Nijkerk.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrachtwagen en auto botsen op Vondelingenplaat in Rotterdam, chauffeur bekneld

Rotterdam - Om 16:00 uur vanmiddag heeft zich een botsing voorgedaan tussen een vrachtwagen en een auto voor...

Moeder overleden na ongeluk, kind in woning overleden na vermoedelijk steekpartij in Boekel

Boekel/Wilbertoord - Bij een mogelijk steekincident in een woning aan de Dotterbloem in Boekel is woensdagmiddag een kind...

Explosie bij eerder beschoten woning Kerkhoflaan Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 februari is een explosief afgegaan bij een...

Raketwerpers en veel vuurwapens en drugs aangetroffen na groot onderzoek

Rotterdam - Op maandagochtend 29 januari heeft de politie in Rotterdam een grote hoeveelheid zware vuurwapens gevonden en...