Vrouw beroofd bij pinautomaat aan de Hoefslag Nijkerk

donderdag 27 november 2014 16:53

Nijkerk – Gistermiddag omstreeks 13:15 uur is een 44-jarige vrouw beroofd toen zij geld wilde pinnen aan de Hoefslag te Nijkerk.

Toen de vrouw gistermiddag wilde pinnen bij de pinautomaat kreeg zij ongewenst bezoek van twee mannen die aan beide kanten van de vrouw dicht bij haar kwamen staan. Eén van de mannen bedreigde haar en eiste geld te ontvangen. Nadat de vrouw het geëiste geld had afgegeven verdwenen de mannen. Eén van de mannen verdween in de richting van een vlakbij gelegen snackbar en de ander vluchtte in de richting van de vlakbij gelegen Chinees.

Signalement
Beide mannen waren licht getint en rond de 175 à 185 cm lang en in het donker gekleed. Mocht u getuige zijn geweest van deze laffe straatroof en nog niet met de politie hebben gesproken dan komt men graag met u in contact. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844 en dan vragen naar de Politie te Nijkerk.

 

0 reacties

Vrouw beroofd bij pinautomaat aan de Hoefslag Nijkerk
Schrijver:

 

 

Nijkerk – Gistermiddag omstreeks 13:15 uur is een 44-jarige vrouw beroofd toen zij geld wilde pinnen aan de Hoefslag te Nijkerk.

Toen de vrouw gistermiddag wilde pinnen bij de pinautomaat kreeg zij ongewenst bezoek van twee mannen die aan beide kanten van de vrouw dicht bij haar kwamen staan. Eén van de mannen bedreigde haar en eiste geld te ontvangen. Nadat de vrouw het geëiste geld had afgegeven verdwenen de mannen. Eén van de mannen verdween in de richting van een vlakbij gelegen snackbar en de ander vluchtte in de richting van de vlakbij gelegen Chinees.

Signalement
Beide mannen waren licht getint en rond de 175 à 185 cm lang en in het donker gekleed. Mocht u getuige zijn geweest van deze laffe straatroof en nog niet met de politie hebben gesproken dan komt men graag met u in contact. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844 en dan vragen naar de Politie te Nijkerk.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!