15-jarige heeft twee alarmpistolen Rotterdam

vrijdag 28 november 2014 11:18

Rotterdam – De politie heeft donderdag twee alarmpistolen in beslag genomen. De wapens werden ontdekt in de slaapkamer van een 15-jarige Rotterdammer. Hij is aangehouden.

Een leerling van een middelbare school in Rotterdam Zuid liet woensdagmiddag één van de wapens zien aan zijn klasgenoten. Klasgenoten vertelden het hun ouders en zij belden op hun beurt de schoolleiding. Die reageerde kordaat en informeerde direct de politie. Agenten gingen naar de school en haalden de verdachte uit de klas. Bij een onderzoek in zijn woning, werden in zijn slaapkamer twee gasalarmpistolen aangetroffen. Die zijn in beslag genomen. De jongen is aangehouden voor verboden wapenbezit.

 

0 reacties

15-jarige heeft twee alarmpistolen Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft donderdag twee alarmpistolen in beslag genomen. De wapens werden ontdekt in de slaapkamer van een 15-jarige Rotterdammer. Hij is aangehouden.

Een leerling van een middelbare school in Rotterdam Zuid liet woensdagmiddag één van de wapens zien aan zijn klasgenoten. Klasgenoten vertelden het hun ouders en zij belden op hun beurt de schoolleiding. Die reageerde kordaat en informeerde direct de politie. Agenten gingen naar de school en haalden de verdachte uit de klas. Bij een onderzoek in zijn woning, werden in zijn slaapkamer twee gasalarmpistolen aangetroffen. Die zijn in beslag genomen. De jongen is aangehouden voor verboden wapenbezit.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!