Getuigen gezocht van woningoverval Ameidestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten doen onderzoek na een woningoverval op donderdagmorgen jl. aan de Ameidestraat en is op zoek naar getuigen.

Rond 10.15 uur belde een man gekleed in TNT kleding aan bij de woning. De bewoonster deed open en de man haalde een vuurwapen uit de doos die hij bij zich had. De vrouw werd gedwongen naar binnen te gaan en direct kwamen nog twee andere mannen binnen. De mannen doorzochten de woning en gingen er vervolgens met geld en persoonlijke bezittingen van door. De bewoonster is niet gewond geraakt. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

- Advertisement -

Informatie?
Heeft u tussen 10.00 en 11.00 uur iets gezien in de omgeving van de Ameidestraat of heeft u informatie die de politie kan helpen deze zaak op te lossen, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen van de eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...