Getuigen gezocht van woningoverval Ameidestraat Rotterdam

vrijdag 28 november 2014 12:24

Rotterdam – Agenten doen onderzoek na een woningoverval op donderdagmorgen jl. aan de Ameidestraat en is op zoek naar getuigen.

Rond 10.15 uur belde een man gekleed in TNT kleding aan bij de woning. De bewoonster deed open en de man haalde een vuurwapen uit de doos die hij bij zich had. De vrouw werd gedwongen naar binnen te gaan en direct kwamen nog twee andere mannen binnen. De mannen doorzochten de woning en gingen er vervolgens met geld en persoonlijke bezittingen van door. De bewoonster is niet gewond geraakt. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Informatie?
Heeft u tussen 10.00 en 11.00 uur iets gezien in de omgeving van de Ameidestraat of heeft u informatie die de politie kan helpen deze zaak op te lossen, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen van de eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

 

0 reacties

Getuigen gezocht van woningoverval Ameidestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten doen onderzoek na een woningoverval op donderdagmorgen jl. aan de Ameidestraat en is op zoek naar getuigen.

Rond 10.15 uur belde een man gekleed in TNT kleding aan bij de woning. De bewoonster deed open en de man haalde een vuurwapen uit de doos die hij bij zich had. De vrouw werd gedwongen naar binnen te gaan en direct kwamen nog twee andere mannen binnen. De mannen doorzochten de woning en gingen er vervolgens met geld en persoonlijke bezittingen van door. De bewoonster is niet gewond geraakt. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Informatie?
Heeft u tussen 10.00 en 11.00 uur iets gezien in de omgeving van de Ameidestraat of heeft u informatie die de politie kan helpen deze zaak op te lossen, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen van de eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!