Kapperszaak aan de Lelienstein Rotterdam overvallen

vrijdag 28 november 2014 16:02

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een gewapende overval op een kapsalon aan de Lelienstein in Rotterdam.

Vrijdagmiddag omstreeks 14:00 uur kwamen twee mannen de zaak binnen. Getuigen spraken van lichtgetinte mannen in trainingspakken, die zich met schmink donkerder hadden gemaakt. Ze hadden allebei een vuurwapen bij zich en bedreigden daarmee de medewerkster. Ze gingen er met onder meer geld en sieraden vandoor. De politie is direct een onderzoek gestart.

Foto’s:  IJsselmondenieuws

overval-lelienstein

 

0 reacties

Kapperszaak aan de Lelienstein Rotterdam overvallen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een gewapende overval op een kapsalon aan de Lelienstein in Rotterdam.

Vrijdagmiddag omstreeks 14:00 uur kwamen twee mannen de zaak binnen. Getuigen spraken van lichtgetinte mannen in trainingspakken, die zich met schmink donkerder hadden gemaakt. Ze hadden allebei een vuurwapen bij zich en bedreigden daarmee de medewerkster. Ze gingen er met onder meer geld en sieraden vandoor. De politie is direct een onderzoek gestart.

Foto’s:  IJsselmondenieuws

overval-lelienstein

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!