Man rijdt door rolluik. Voetganger bijna aangereden Kwakelkade Alkmaar

vrijdag 28 november 2014 15:55

Alkmaar – De politie is op zoek naar een man of vrouw die op vrijdagmorgen omstreeks 00.55 uur ternauwernood ontsnapte aan een personenauto die dwars door een rolluik de parkeergarage aan de Kwakelkade uit kwam rijden.

Op vrijdagmorgen kreeg de politie melding dat een persoon in een personenauto uit de parkeergarage onder de Noorderkade was gereden. De garage was inmiddels gesloten middels een slagboom en een rolluik. De bestuurder van de auto reed eerst dwars door de slagboom om daarna de helling op te rijden en tot twee keer toe tegen het rolluik te botsen. Toen de tweede keer het rolluik voldoende ontzet was, reed de bestuurder de weg op. Hier stak hij het trottoir over, waar juist een voetganger liep. De voetganger kwam vanaf de Noorderkade en liep in noordelijke richting. Hij of zij kon nog maar net op tijd opzij springen om een aanrijding te voorkomen.

Alcohol
De automobilist ging er vandoor. Korte tijd later werd in Hoorn, op de N506, de vermoedelijke auto gezien. De bestuurder, een 36-jarige man uit Hoorn, kon worden aangehouden. Hij verkeerde onder invloed van alcohol, maar weigerde mee te werken aan een ademanalyse. De man is inmiddels in verzekering gesteld. De politie nam zijn auto in beslag.

De politie is op zoek naar de man of vrouw die op het trottoir liep toen de auto naar buiten kwam. De politie in Alkmaar is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

 

0 reacties

Man rijdt door rolluik. Voetganger bijna aangereden Kwakelkade Alkmaar
Schrijver:

 

 

Alkmaar – De politie is op zoek naar een man of vrouw die op vrijdagmorgen omstreeks 00.55 uur ternauwernood ontsnapte aan een personenauto die dwars door een rolluik de parkeergarage aan de Kwakelkade uit kwam rijden.

Op vrijdagmorgen kreeg de politie melding dat een persoon in een personenauto uit de parkeergarage onder de Noorderkade was gereden. De garage was inmiddels gesloten middels een slagboom en een rolluik. De bestuurder van de auto reed eerst dwars door de slagboom om daarna de helling op te rijden en tot twee keer toe tegen het rolluik te botsen. Toen de tweede keer het rolluik voldoende ontzet was, reed de bestuurder de weg op. Hier stak hij het trottoir over, waar juist een voetganger liep. De voetganger kwam vanaf de Noorderkade en liep in noordelijke richting. Hij of zij kon nog maar net op tijd opzij springen om een aanrijding te voorkomen.

Alcohol
De automobilist ging er vandoor. Korte tijd later werd in Hoorn, op de N506, de vermoedelijke auto gezien. De bestuurder, een 36-jarige man uit Hoorn, kon worden aangehouden. Hij verkeerde onder invloed van alcohol, maar weigerde mee te werken aan een ademanalyse. De man is inmiddels in verzekering gesteld. De politie nam zijn auto in beslag.

De politie is op zoek naar de man of vrouw die op het trottoir liep toen de auto naar buiten kwam. De politie in Alkmaar is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!