Mishandeling Gamerschestraat Zaltbommel; getuigen gezocht

vrijdag 28 november 2014 15:09

Zaltbommel – De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien hebben van een mishandeling in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 november. Die nacht werd een 22-jarige man uit Zaltbommel op z’n gezicht geslagen. Een 21-jarige plaatsgenoot zou hier verantwoordelijk voor zijn. De mishandeling vond plaats in de Gamerschestraat in Zaltbommel.

Het slachtoffer was die nacht uitgegaan en bedreigd door de 21-jarige man uit Zaltbommel. Ter hoogte van het gemeentehuis kwam het tot een handgemeen en sloeg de 21-jarige man uit Zaltbommel zijn plaatsgenoot op het gezicht. Daarbij kwam het slachtoffer ten val en liep verwondingen op aan zijn gezicht en handen.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

0 reacties

Mishandeling Gamerschestraat Zaltbommel; getuigen gezocht
Schrijver:

 

 

Zaltbommel – De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien hebben van een mishandeling in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 november. Die nacht werd een 22-jarige man uit Zaltbommel op z’n gezicht geslagen. Een 21-jarige plaatsgenoot zou hier verantwoordelijk voor zijn. De mishandeling vond plaats in de Gamerschestraat in Zaltbommel.

Het slachtoffer was die nacht uitgegaan en bedreigd door de 21-jarige man uit Zaltbommel. Ter hoogte van het gemeentehuis kwam het tot een handgemeen en sloeg de 21-jarige man uit Zaltbommel zijn plaatsgenoot op het gezicht. Daarbij kwam het slachtoffer ten val en liep verwondingen op aan zijn gezicht en handen.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!