Mishandeling Gamerschestraat Zaltbommel; getuigen gezocht

Date:

Deel bericht:

Zaltbommel – De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien hebben van een mishandeling in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 november. Die nacht werd een 22-jarige man uit Zaltbommel op z’n gezicht geslagen. Een 21-jarige plaatsgenoot zou hier verantwoordelijk voor zijn. De mishandeling vond plaats in de Gamerschestraat in Zaltbommel.

Het slachtoffer was die nacht uitgegaan en bedreigd door de 21-jarige man uit Zaltbommel. Ter hoogte van het gemeentehuis kwam het tot een handgemeen en sloeg de 21-jarige man uit Zaltbommel zijn plaatsgenoot op het gezicht. Daarbij kwam het slachtoffer ten val en liep verwondingen op aan zijn gezicht en handen.

- Advertisement -

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd