Politie dringend op zoek naar inzittenden grijze Opel

vrijdag 28 november 2014 14:35
Fotograaf : Anouk Krempel

Valkenswaard, Bladel – De politie is dringend op zoek naar een grijze Opel Agila met het kenteken 10-XNS-2. Deze auto is sinds woensdag vermist. In deze auto zou een ouder echtpaar moeten rijden.

Het echtpaar is ook sinds woensdag vermist. Ze wonen in Valkenswaard. De politie maakt zich ernstig zorgen om de gezondheid van de vrouw, zij is hulpbehoevend en heeft medicijnen en noodzakelijke verzorging nodig die haar man haar niet kan geven. Mocht u deze auto zien rijden bel dan met 112.

 

0 reacties

Politie dringend op zoek naar inzittenden grijze Opel
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Valkenswaard, Bladel – De politie is dringend op zoek naar een grijze Opel Agila met het kenteken 10-XNS-2. Deze auto is sinds woensdag vermist. In deze auto zou een ouder echtpaar moeten rijden.

Het echtpaar is ook sinds woensdag vermist. Ze wonen in Valkenswaard. De politie maakt zich ernstig zorgen om de gezondheid van de vrouw, zij is hulpbehoevend en heeft medicijnen en noodzakelijke verzorging nodig die haar man haar niet kan geven. Mocht u deze auto zien rijden bel dan met 112.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!