Politie schiet verdachte neer bij aanhouding Ochterveltstraat Rotterdam

vrijdag 28 november 2014 22:57

ROTTERDAM – De politie heeft vrijdagavond een man neergeschoten op de Ochterveltstraat met de Saftlevenstraat. De politie kreeg een melding dat er op de ‘s-Gravendijkwal een vuurwapengevaarlijke man was gesignaleerd. Diverse eenheden gingen eropaf en troffen de man aan in de Ochterveltstraat met de Saftlevenstraat.

De man werd gesommeerd om de bevelen van de politie op te volgen. Dit deed hij niet waarop de politie aanhoudingsvuur loste. De man raakte gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Hoe hij eraan toe is nog niet bekend.

De rijksrecherche en de Forensische Opsporing van een andere politie-eenheid zullen de sporen van het incident veilig stellen.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

20141128233411 20141128233409

Foto : Twitter Wijkagent Rotterdam Centrum

B3j1nboCQAAPq70

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie schiet verdachte neer bij aanhouding Ochterveltstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – De politie heeft vrijdagavond een man neergeschoten op de Ochterveltstraat met de Saftlevenstraat. De politie kreeg een melding dat er op de ‘s-Gravendijkwal een vuurwapengevaarlijke man was gesignaleerd. Diverse eenheden gingen eropaf en troffen de man aan in de Ochterveltstraat met de Saftlevenstraat.

De man werd gesommeerd om de bevelen van de politie op te volgen. Dit deed hij niet waarop de politie aanhoudingsvuur loste. De man raakte gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Hoe hij eraan toe is nog niet bekend.

De rijksrecherche en de Forensische Opsporing van een andere politie-eenheid zullen de sporen van het incident veilig stellen.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

20141128233411 20141128233409

Foto : Twitter Wijkagent Rotterdam Centrum

B3j1nboCQAAPq70

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!