Politie schiet verdachte neer bij aanhouding Ochterveltstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – De politie heeft vrijdagavond een man neergeschoten op de Ochterveltstraat met de Saftlevenstraat. De politie kreeg een melding dat er op de ‘s-Gravendijkwal een vuurwapengevaarlijke man was gesignaleerd. Diverse eenheden gingen eropaf en troffen de man aan in de Ochterveltstraat met de Saftlevenstraat.

De man werd gesommeerd om de bevelen van de politie op te volgen. Dit deed hij niet waarop de politie aanhoudingsvuur loste. De man raakte gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Hoe hij eraan toe is nog niet bekend.

- Advertisement -

De rijksrecherche en de Forensische Opsporing van een andere politie-eenheid zullen de sporen van het incident veilig stellen.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

20141128233411 20141128233409

Foto : Twitter Wijkagent Rotterdam Centrum

B3j1nboCQAAPq70

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd