Trio pleegt bedrijfsinbraak, één dader aangehouden Reeuwijk

vrijdag 28 november 2014 09:24

Reeuwijk – Dankzij een alert reagerende getuige kon de politie donderdag 27 november kort voor middernacht een 34-jarige inwoner uit Gouda aanhouden op verdenking van een bedrijfsinbraak.

De politie kreeg een melding dat vermoedelijk drie mannen aan het inbreken waren bij een bedrijf aan de Einsteinstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek dat de verdachten waren weggerend. Politieagenten gingen direct op zoek naar de drie verdachten. In de directe omgeving konden zij een 34-jarige Gouwenaar aanhouden. Ook het voertuig van de verdachten werd aangetroffen en in beslag genomen. De twee andere verdachten werden ondanks een uitgebreide zoektocht waaraan ook politiehonden deelnamen, niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in en onderzoekt de betrokkenheid van de 34-jarige verdachte bij de inbraak.

Woning- en bedrijfsinbraken
De politie heeft de aanpak van woning- en bedrijfsinbraken tot korpsprioriteit verheven en investeert veel in het oplossen van deze zaken.
Ziet u iets verdachts rond woningen? Vertrouwt u het niet? Bel direct 112. Met de politiemeldkamer zijn afspraken gemaakt om direct een surveillance-eenheid te sturen in geval van ontdekking van een woninginbraak of verdenking daarvan.

 

0 reacties

Trio pleegt bedrijfsinbraak, één dader aangehouden Reeuwijk
Schrijver:

 

 

Reeuwijk – Dankzij een alert reagerende getuige kon de politie donderdag 27 november kort voor middernacht een 34-jarige inwoner uit Gouda aanhouden op verdenking van een bedrijfsinbraak.

De politie kreeg een melding dat vermoedelijk drie mannen aan het inbreken waren bij een bedrijf aan de Einsteinstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek dat de verdachten waren weggerend. Politieagenten gingen direct op zoek naar de drie verdachten. In de directe omgeving konden zij een 34-jarige Gouwenaar aanhouden. Ook het voertuig van de verdachten werd aangetroffen en in beslag genomen. De twee andere verdachten werden ondanks een uitgebreide zoektocht waaraan ook politiehonden deelnamen, niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in en onderzoekt de betrokkenheid van de 34-jarige verdachte bij de inbraak.

Woning- en bedrijfsinbraken
De politie heeft de aanpak van woning- en bedrijfsinbraken tot korpsprioriteit verheven en investeert veel in het oplossen van deze zaken.
Ziet u iets verdachts rond woningen? Vertrouwt u het niet? Bel direct 112. Met de politiemeldkamer zijn afspraken gemaakt om direct een surveillance-eenheid te sturen in geval van ontdekking van een woninginbraak of verdenking daarvan.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!