Vrachtwagen rijdt zich klem op Maastunnelplein Rotterdam

vrijdag 28 november 2014 09:02

ROTTERDAM – Een vrachtwagen heeft zich vrijdagmorgen klem gereden in het voortracé van de Maastunnel. De vrachtwagencauffeur reed zijn combinatie klem in de tunnel onder het Maastunnelplein voordat hij daadwerkelijk de Maastunnel inreed.

Het gevolg was een hoop schade en de nodige verkeersdrukte. Een bergingsbedrijf moest ter plaatse komen om de trailer te bevrijden. De trailer raakte door het ongeval zwaarbeschadigd. De maximale hoogte is 3,6meter. Het gebeurt geregeld dat vrachtwagens zich vastrijden.

https://twitter.com/POL_Charlois/status/538236362743635968/

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrachtwagen rijdt zich klem op Maastunnelplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een vrachtwagen heeft zich vrijdagmorgen klem gereden in het voortracé van de Maastunnel. De vrachtwagencauffeur reed zijn combinatie klem in de tunnel onder het Maastunnelplein voordat hij daadwerkelijk de Maastunnel inreed.

Het gevolg was een hoop schade en de nodige verkeersdrukte. Een bergingsbedrijf moest ter plaatse komen om de trailer te bevrijden. De trailer raakte door het ongeval zwaarbeschadigd. De maximale hoogte is 3,6meter. Het gebeurt geregeld dat vrachtwagens zich vastrijden.

https://twitter.com/POL_Charlois/status/538236362743635968/

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!