Woningen zonder water breuk in drinkwaterleiding Slotlaan Capelle aan den IJssel [VIDEO]

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Vrijdagavond was er op de Slotlaan een breuk in de waterleiding . De brandweer en handhaving en waterleidingsbedrijf Evides zijn hiervoor ter plaatse gevraagd. 

Handhaving heeft de Slotlaan in beide richtingen afgesloten voor het verkeer tussen de PC. Boutensingel en Da Costasingel, Bij de kruispunten staan verkeersregelaars van de gemeente Capelle aan den IJssel. De brandweer heeft het waterleidingbedrijf Evides geholpen met het afsluiten van  de afsluiters waarna deze weer terug konden naar de brandweerkazerne.
Evides gaat de breuk in de leiding repareren. De kolken en wegdek worden eveneens gereinigd. Een aantal woningen zit nog zonder drinkwater. Als de leiding is gerepareerd zullen zij weer worden aangesloten. Verwachting is dat het probleem rond 01.00 uur vannacht is verholpen. Handhaving is de bewoners aan het inlichten.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

- Advertisement -

IMG_0551 IMG_0550 IMG_0542 IMG_0537 IMG_0526 IMG_0508 IMG_0507 IMG_0504

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd