Woningen zonder water breuk in drinkwaterleiding Slotlaan Capelle aan den IJssel [VIDEO]

vrijdag 28 november 2014 19:29

Capelle aan den IJssel – Vrijdagavond was er op de Slotlaan een breuk in de waterleiding . De brandweer en handhaving en waterleidingsbedrijf Evides zijn hiervoor ter plaatse gevraagd. 

Handhaving heeft de Slotlaan in beide richtingen afgesloten voor het verkeer tussen de PC. Boutensingel en Da Costasingel, Bij de kruispunten staan verkeersregelaars van de gemeente Capelle aan den IJssel. De brandweer heeft het waterleidingbedrijf Evides geholpen met het afsluiten van  de afsluiters waarna deze weer terug konden naar de brandweerkazerne.
Evides gaat de breuk in de leiding repareren. De kolken en wegdek worden eveneens gereinigd. Een aantal woningen zit nog zonder drinkwater. Als de leiding is gerepareerd zullen zij weer worden aangesloten. Verwachting is dat het probleem rond 01.00 uur vannacht is verholpen. Handhaving is de bewoners aan het inlichten.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_0551 IMG_0550 IMG_0542 IMG_0537 IMG_0526 IMG_0508 IMG_0507 IMG_0504

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningen zonder water breuk in drinkwaterleiding Slotlaan Capelle aan den IJssel [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Vrijdagavond was er op de Slotlaan een breuk in de waterleiding . De brandweer en handhaving en waterleidingsbedrijf Evides zijn hiervoor ter plaatse gevraagd. 

Handhaving heeft de Slotlaan in beide richtingen afgesloten voor het verkeer tussen de PC. Boutensingel en Da Costasingel, Bij de kruispunten staan verkeersregelaars van de gemeente Capelle aan den IJssel. De brandweer heeft het waterleidingbedrijf Evides geholpen met het afsluiten van  de afsluiters waarna deze weer terug konden naar de brandweerkazerne.
Evides gaat de breuk in de leiding repareren. De kolken en wegdek worden eveneens gereinigd. Een aantal woningen zit nog zonder drinkwater. Als de leiding is gerepareerd zullen zij weer worden aangesloten. Verwachting is dat het probleem rond 01.00 uur vannacht is verholpen. Handhaving is de bewoners aan het inlichten.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_0551 IMG_0550 IMG_0542 IMG_0537 IMG_0526 IMG_0508 IMG_0507 IMG_0504

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!