Man aangehouden na slaan 15-jarige scheidsrechter Rotterdam

zaterdag 29 november 2014 16:00

Rotterdam – Een 40-jarige man uit Rotterdam is zaterdagochtend aangehouden, nadat hij na afloop van een jeugd voetbalwedstrijd een 15-jarige scheidsrechter in het gezicht had geslagen.

De 15-jarige jongen kwam na het fluiten van de jeugdwedstrijd het veld af lopen bij een sportcomplex aan de Olympiaweg. Daar ontstond een ruzie, waarop de 40-jarige man uit het publiek op de jongen af kwam en hem in het gezicht sloeg. De politie werd gewaarschuwd en de man is aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau. De jongen liep een beurse plek op in zijn gezicht, maar raakte niet ernstig gewond door de klap.

 

0 reacties

Man aangehouden na slaan 15-jarige scheidsrechter Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 40-jarige man uit Rotterdam is zaterdagochtend aangehouden, nadat hij na afloop van een jeugd voetbalwedstrijd een 15-jarige scheidsrechter in het gezicht had geslagen.

De 15-jarige jongen kwam na het fluiten van de jeugdwedstrijd het veld af lopen bij een sportcomplex aan de Olympiaweg. Daar ontstond een ruzie, waarop de 40-jarige man uit het publiek op de jongen af kwam en hem in het gezicht sloeg. De politie werd gewaarschuwd en de man is aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau. De jongen liep een beurse plek op in zijn gezicht, maar raakte niet ernstig gewond door de klap.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!