Twee brokkenpiloten maken water met auto ‘s-Gravenweg Capelle aan den IJssel

zaterdag 29 november 2014 10:37

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Twee automobilisten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag op de ‘s-Gravenweg met hun voertuig in de sloot beland.

De eerste bestuurder raakte met drie andere inzittende met het voertuig te water maar konden zelf op het droge komen. De politie en handhaving kwamen ter plaatse en onderzochten het éénzijdige ongeval.

Terwijl de politie en handhaving ter plaatse waren kwam een andere automobilist aangereden. Bij het zien van de hulpdiensten wilde hij draaien maar reed daardoor ook in de sloot. Ook hij kon het voertuig verlaten.

De oorzaak van de ongevallen is vermoedelijk alcohol. De politie heeft blaastesten afgenomen. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend.

Foto’s : Twitter Handhaving Capelle

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee brokkenpiloten maken water met auto ‘s-Gravenweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Twee automobilisten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag op de ‘s-Gravenweg met hun voertuig in de sloot beland.

De eerste bestuurder raakte met drie andere inzittende met het voertuig te water maar konden zelf op het droge komen. De politie en handhaving kwamen ter plaatse en onderzochten het éénzijdige ongeval.

Terwijl de politie en handhaving ter plaatse waren kwam een andere automobilist aangereden. Bij het zien van de hulpdiensten wilde hij draaien maar reed daardoor ook in de sloot. Ook hij kon het voertuig verlaten.

De oorzaak van de ongevallen is vermoedelijk alcohol. De politie heeft blaastesten afgenomen. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend.

Foto’s : Twitter Handhaving Capelle

image

image

image

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!