Aanhoudingen na steekincident op De La Reyweg Den Haag

zondag 30 november 2014 10:37

Den Haag – De politie heeft zondag 30 november even voor 03.00 uur een 26-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en poging zware mishandeling. Een tweede verdachte, een 26-jarige Hagenaar, werd in de ochtend in zijn woning aangehouden.

De politie had omstreeks 02.00 uur meerdere meldingen gekregen over een vechtpartij tussen 30 á 40 personen op de De La Reyweg. Agenten zagen ter plaatse een groep personen die wegliepen in verschillende richtingen. Op straat troffen ze twee gewonden aan. Een man had een bebloed hoofd en een dik oog. Deze man is de aangehouden verdachte. De andere man, een 20-jarige, werd ter hoogte van de Hattemlaan aangetroffen en bleek diverse steekwonden te hebben aan zijn rug. Zijn woon- of verblijfplaats is nog niet bekend.

De politie doet verder onderzoek naar het steekincident en heeft meerdere getuigen gesproken. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben worden verzocht zich te melden bij de recherche via 0900 – 8844, bureau Zuiderpark.

 

0 reacties

Aanhoudingen na steekincident op De La Reyweg Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie heeft zondag 30 november even voor 03.00 uur een 26-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en poging zware mishandeling. Een tweede verdachte, een 26-jarige Hagenaar, werd in de ochtend in zijn woning aangehouden.

De politie had omstreeks 02.00 uur meerdere meldingen gekregen over een vechtpartij tussen 30 á 40 personen op de De La Reyweg. Agenten zagen ter plaatse een groep personen die wegliepen in verschillende richtingen. Op straat troffen ze twee gewonden aan. Een man had een bebloed hoofd en een dik oog. Deze man is de aangehouden verdachte. De andere man, een 20-jarige, werd ter hoogte van de Hattemlaan aangetroffen en bleek diverse steekwonden te hebben aan zijn rug. Zijn woon- of verblijfplaats is nog niet bekend.

De politie doet verder onderzoek naar het steekincident en heeft meerdere getuigen gesproken. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben worden verzocht zich te melden bij de recherche via 0900 – 8844, bureau Zuiderpark.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!