Aanhoudingen na steekincident op De La Reyweg Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie heeft zondag 30 november even voor 03.00 uur een 26-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en poging zware mishandeling. Een tweede verdachte, een 26-jarige Hagenaar, werd in de ochtend in zijn woning aangehouden.

De politie had omstreeks 02.00 uur meerdere meldingen gekregen over een vechtpartij tussen 30 á 40 personen op de De La Reyweg. Agenten zagen ter plaatse een groep personen die wegliepen in verschillende richtingen. Op straat troffen ze twee gewonden aan. Een man had een bebloed hoofd en een dik oog. Deze man is de aangehouden verdachte. De andere man, een 20-jarige, werd ter hoogte van de Hattemlaan aangetroffen en bleek diverse steekwonden te hebben aan zijn rug. Zijn woon- of verblijfplaats is nog niet bekend.

- Advertisement -

De politie doet verder onderzoek naar het steekincident en heeft meerdere getuigen gesproken. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben worden verzocht zich te melden bij de recherche via 0900 – 8844, bureau Zuiderpark.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...

Eritrese relschoppers kwamen naar Den Haag voor ‘vreedzame demonstratie’

Den Haag - Vrijdag 17 mei verschenen de eerste verdachten voor de rechter voor de Eritrese rellen afgelopen...