Aanhoudingen na steekincident op De La Reyweg Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie heeft zondag 30 november even voor 03.00 uur een 26-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en poging zware mishandeling. Een tweede verdachte, een 26-jarige Hagenaar, werd in de ochtend in zijn woning aangehouden.

De politie had omstreeks 02.00 uur meerdere meldingen gekregen over een vechtpartij tussen 30 á 40 personen op de De La Reyweg. Agenten zagen ter plaatse een groep personen die wegliepen in verschillende richtingen. Op straat troffen ze twee gewonden aan. Een man had een bebloed hoofd en een dik oog. Deze man is de aangehouden verdachte. De andere man, een 20-jarige, werd ter hoogte van de Hattemlaan aangetroffen en bleek diverse steekwonden te hebben aan zijn rug. Zijn woon- of verblijfplaats is nog niet bekend.

- Advertisement -

De politie doet verder onderzoek naar het steekincident en heeft meerdere getuigen gesproken. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben worden verzocht zich te melden bij de recherche via 0900 – 8844, bureau Zuiderpark.

- Advertisement -

Gerelateerd

Grote brand op dak van appartementen door dakdekkerswerkzaamheden Hoefkade Den Haag

Den Haag - Op een dak van een appartementencomplex aan de Hoefkade in Den Haag is donderdagmorgen rond...

Ruim 1500 aanhoudingen bij klimaatprotest in Den Haag

Den Haag - Zaterdag 27 mei zijn bij een wegblokkade van actiegroep Extinction Rebellion 1579 personen aangehouden. De...

Tweede Kamer in Den Haag tijdelijk ontruimd na verdacht pakketje

Het nieuwe tijdelijke Tweede Kamer-gebouw in Den Haag is donderdagmiddag 13 april tijdelijk ontruimd geweest, na een "verdachte...

Zeer grote brand autobedrijf Castorstraat Den Haag

Den Haag - Op de Castorstraat in Den Haag is iets voor 17.00 uur een brand uitgebroken in...