Bewoner slaat inbreker zwaargewond het ziekenhuis in Kraaienest Groningen

zondag 30 november 2014 11:03
Fotograaf : Anouk Krempel

GRONINGEN – Een 61-jarige man uit Groningen is aangehouden omdat hij een 31-jarige inbreker in zijn huis ernstig heeft mishandeld. De inbreker drong in de nacht van zaterdag op zondag de woning aan het Kraaienest binnen maar trof daar de bewoner aan. Deze was er niet van gediend en er ontstond een worsteling tussen de inbreker en de bewoner.

De inbreker kreeg het zwaar te verduren en raakte ernstig gewond. De bewoner belde na de worsteling zelf de politie en een ambulance. De inbreker werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar het incident. Zij konden nog niet zeggen of er sprake is geweest van noodweer. De 61-jarige bewoner zit vast op het politiebureau. De politie zoekt ook uit of het om een overvaller of een inbreker gaat.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Fred Vellekoop

    Beroepsrisiko van de inbreker danwel overvaller.

Bewoner slaat inbreker zwaargewond het ziekenhuis in Kraaienest Groningen
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

GRONINGEN – Een 61-jarige man uit Groningen is aangehouden omdat hij een 31-jarige inbreker in zijn huis ernstig heeft mishandeld. De inbreker drong in de nacht van zaterdag op zondag de woning aan het Kraaienest binnen maar trof daar de bewoner aan. Deze was er niet van gediend en er ontstond een worsteling tussen de inbreker en de bewoner.

De inbreker kreeg het zwaar te verduren en raakte ernstig gewond. De bewoner belde na de worsteling zelf de politie en een ambulance. De inbreker werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar het incident. Zij konden nog niet zeggen of er sprake is geweest van noodweer. De 61-jarige bewoner zit vast op het politiebureau. De politie zoekt ook uit of het om een overvaller of een inbreker gaat.

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!