Bewoner slaat inbreker zwaargewond het ziekenhuis in Kraaienest Groningen

Date:

Deel bericht:

GRONINGEN – Een 61-jarige man uit Groningen is aangehouden omdat hij een 31-jarige inbreker in zijn huis ernstig heeft mishandeld. De inbreker drong in de nacht van zaterdag op zondag de woning aan het Kraaienest binnen maar trof daar de bewoner aan. Deze was er niet van gediend en er ontstond een worsteling tussen de inbreker en de bewoner.

De inbreker kreeg het zwaar te verduren en raakte ernstig gewond. De bewoner belde na de worsteling zelf de politie en een ambulance. De inbreker werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De politie doet onderzoek naar het incident. Zij konden nog niet zeggen of er sprake is geweest van noodweer. De 61-jarige bewoner zit vast op het politiebureau. De politie zoekt ook uit of het om een overvaller of een inbreker gaat.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd