Dode en gewonde na schietpartij in Terneuzen

Date:

Deel bericht:

Terneuzen – Bij een schietpartij is vanmorgen een man om het leven gekomen. De politie kreeg omstreeks kwart over vier de melding van een schietpartij in de omgeving van de Markt.  Op de Walstraat troffen zij een 27-jarige inwoner uit Terneuzen aan. Hij bleek lichtgewond te zijn geraakt. In de Brouwerijstraat werd een zwaargewond slachtoffer aangetroffen. Eerst hulp mocht echter niet meer baten en hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie denkt dat het om hetzelfde incident gaat. De omgeving Markt/Brouwerijstraat/Walstraat is aangemerkt als Plaats Delict en ruim afgezet met linten. De recherche en forensisch rechercheurs zijn gestart met een (sporen)onderzoek. De identiteit van het overleden slachtoffer is nog niet bekend. De politie roept getuigen op om zich te melden.Weet u meer? Bel dan met de politie via het telefoonnummer 0900 8844. Anoniem bellen kan ook via MMA 0800 7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd