Koperdieven opgepakt bij viaduct snelweg A2 Maastricht

zondag 30 november 2014 14:15

Maastricht – Zondagmorgen heeft de politie twee mannen gearresteerd in verband met diefstal van koper bij een viaduct over de A2.

Agenten hadden een man op het viaduct zien staan en kregen aanvankelijk de indruk dat hij iets op de snelweg wilde gooien. Zij reden er vervolgens heen en wisten de man met een tweede persoon op de Steynboeckel staande te houden. Beide personen konden zich niet legitimeren en bleken gereedschap bij zich te hebben, waaronder een betonschaar en een ijzerzaag.

Bij het viaduct ontdekten de agenten dat er een buis was doorgezaagd, kennelijk met het doel om de koperen leidingen uit de buis te stelen. Hierdoor bleken tien lantaarnpalen inmiddels niet meer te branden. Beide mannen werden hierop aangehouden. Zij zijn afkomstig uit Maastricht en zijn 43 en 41 jaar oud.

 

0 reacties

Koperdieven opgepakt bij viaduct snelweg A2 Maastricht
Schrijver:

 

 

Maastricht – Zondagmorgen heeft de politie twee mannen gearresteerd in verband met diefstal van koper bij een viaduct over de A2.

Agenten hadden een man op het viaduct zien staan en kregen aanvankelijk de indruk dat hij iets op de snelweg wilde gooien. Zij reden er vervolgens heen en wisten de man met een tweede persoon op de Steynboeckel staande te houden. Beide personen konden zich niet legitimeren en bleken gereedschap bij zich te hebben, waaronder een betonschaar en een ijzerzaag.

Bij het viaduct ontdekten de agenten dat er een buis was doorgezaagd, kennelijk met het doel om de koperen leidingen uit de buis te stelen. Hierdoor bleken tien lantaarnpalen inmiddels niet meer te branden. Beide mannen werden hierop aangehouden. Zij zijn afkomstig uit Maastricht en zijn 43 en 41 jaar oud.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!