Koperdieven opgepakt bij viaduct snelweg A2 Maastricht

Date:

Deel bericht:

Maastricht – Zondagmorgen heeft de politie twee mannen gearresteerd in verband met diefstal van koper bij een viaduct over de A2.

Agenten hadden een man op het viaduct zien staan en kregen aanvankelijk de indruk dat hij iets op de snelweg wilde gooien. Zij reden er vervolgens heen en wisten de man met een tweede persoon op de Steynboeckel staande te houden. Beide personen konden zich niet legitimeren en bleken gereedschap bij zich te hebben, waaronder een betonschaar en een ijzerzaag.

- Advertisement -

Bij het viaduct ontdekten de agenten dat er een buis was doorgezaagd, kennelijk met het doel om de koperen leidingen uit de buis te stelen. Hierdoor bleken tien lantaarnpalen inmiddels niet meer te branden. Beide mannen werden hierop aangehouden. Zij zijn afkomstig uit Maastricht en zijn 43 en 41 jaar oud.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...