Stoffelijk overschot in hotel Rotterdam; politie gaat niet uit van misdrijf

zondag 30 november 2014 21:44

Rotterdam – In een hotel aan de Weena in Rotteram is zondagmiddag het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Onderzoek op het lichaam van de overleden man moet uitwijzen wat de precieze doodsoorzaak is geweest. Het gaat om een buitenlandse gast van het hotel. De man had om 12.00 uur uit moeten checken, maar toen dat niet gebeurde, ging het hotelpersoneel poolshoogte nemen. Op de kamer van de gast, troffen ze zijn levenloze lichaam aan. Daarop werd de politie gewaarschuwd. Die heeft sporen onderzocht en getuigen verhoord.

 

0 reacties

Stoffelijk overschot in hotel Rotterdam; politie gaat niet uit van misdrijf
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een hotel aan de Weena in Rotteram is zondagmiddag het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Onderzoek op het lichaam van de overleden man moet uitwijzen wat de precieze doodsoorzaak is geweest. Het gaat om een buitenlandse gast van het hotel. De man had om 12.00 uur uit moeten checken, maar toen dat niet gebeurde, ging het hotelpersoneel poolshoogte nemen. Op de kamer van de gast, troffen ze zijn levenloze lichaam aan. Daarop werd de politie gewaarschuwd. Die heeft sporen onderzocht en getuigen verhoord.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!