Veel schade door brand in ijssalon Breedstraat Zuidland

zondag 30 november 2014 11:11

ZUIDLAND – De brandweer is zondagmorgen uitgerukt voor een brand in een ijssalon aan de Breedstraat. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te woeden en de brandweer begon direct met de bluswerkzaamheden.

Door de brand ontstond er veel schade in het pand. De brandweer had het vuur wel snel onder controle. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. De eigenaren van het pand zijn in kennis gesteld en zullen hulp krijgen van Salvage. Er raakte door de brand niemand gewond. Door de brand zou in de wijk een gedeelte van het stroom zijn uitgevallen.

Foto’s : Erik Terpstra

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade door brand in ijssalon Breedstraat Zuidland
Schrijver:

 

 

ZUIDLAND – De brandweer is zondagmorgen uitgerukt voor een brand in een ijssalon aan de Breedstraat. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te woeden en de brandweer begon direct met de bluswerkzaamheden.

Door de brand ontstond er veel schade in het pand. De brandweer had het vuur wel snel onder controle. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. De eigenaren van het pand zijn in kennis gesteld en zullen hulp krijgen van Salvage. Er raakte door de brand niemand gewond. Door de brand zou in de wijk een gedeelte van het stroom zijn uitgevallen.

Foto’s : Erik Terpstra

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!