Zwarte Piet overvalt tankstation Europastraat Borne, medewerkster raakt gewond

zondag 30 november 2014 20:02

Borne – Zondagavond 30 november is een tankstation aan de Europastraat in Borne overvallen. Een medewerkster van het tankstation raakte hierbij gewond. Zij is voor behandeling van haar verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kreeg rond 18.25 uur de melding dat een man, verkleed als Zwarte Piet, het tankstation binnenkwam en geld eiste. Hij sloeg daarbij de medewerkster met een knuppel. De dader maakte een onbekend geldbedrag buit en ging er vandoor in de richting van het station. Op het moment van de overval waren er geen klanten in de zaak aanwezig.

Getuigen
De politie is direct een onderzoek gestart en vraagt getuigen die iets hebben gezien wat met deze overval te maken kan hebben, contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

 

0 reacties

Zwarte Piet overvalt tankstation Europastraat Borne, medewerkster raakt gewond
Schrijver:

 

 

Borne – Zondagavond 30 november is een tankstation aan de Europastraat in Borne overvallen. Een medewerkster van het tankstation raakte hierbij gewond. Zij is voor behandeling van haar verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kreeg rond 18.25 uur de melding dat een man, verkleed als Zwarte Piet, het tankstation binnenkwam en geld eiste. Hij sloeg daarbij de medewerkster met een knuppel. De dader maakte een onbekend geldbedrag buit en ging er vandoor in de richting van het station. Op het moment van de overval waren er geen klanten in de zaak aanwezig.

Getuigen
De politie is direct een onderzoek gestart en vraagt getuigen die iets hebben gezien wat met deze overval te maken kan hebben, contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!