Aanhouding na steekincident Melis Stokelaan Den Haag

maandag 1 december 2014 11:11

Den Haag – De politie hield zaterdag 29 november een 17-jarige jongen uit Wassenaar aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident dat een week eerder plaatsvond op de Melis Stokelaan.

Bij het incident kreeg een groepje jongeren op vrijdagavond 21 november rond 17.00 uur ruzie met elkaar ter hoogte van een tramhalte op de Melis Stokelaan. Een 18-jarige Hagenaar raakte hierbij gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie startte een onderzoek naar de toedracht en de verdachte(n). Hierdoor werd de identiteit van de nu aangehouden verdachte bekend. De jongen is in Wassenaar aangehouden en in verzekering gesteld. De politie vervolgt het onderzoek.

 

0 reacties

Aanhouding na steekincident Melis Stokelaan Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie hield zaterdag 29 november een 17-jarige jongen uit Wassenaar aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident dat een week eerder plaatsvond op de Melis Stokelaan.

Bij het incident kreeg een groepje jongeren op vrijdagavond 21 november rond 17.00 uur ruzie met elkaar ter hoogte van een tramhalte op de Melis Stokelaan. Een 18-jarige Hagenaar raakte hierbij gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie startte een onderzoek naar de toedracht en de verdachte(n). Hierdoor werd de identiteit van de nu aangehouden verdachte bekend. De jongen is in Wassenaar aangehouden en in verzekering gesteld. De politie vervolgt het onderzoek.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!