Aanhoudingen in onderzoek poging ontvoering 17-jarig meisje Goenjeweg Sevenum

maandag 1 december 2014 18:47

Sevenum – Intensief onderzoek door de recherche heeft ertoe geleid dat maandagmiddag twee personen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering van een meisje medio november 2015.

Aanwijzingen uit het uitvoerige politieonderzoek brachten agenten op het spoor van een 37-jarige man uit Kessel en een 25-jarige vrouw uit het Duitse Nettetal. Beiden zijn maandagmiddag door politiemedewerkers aangehouden.
De politie hoopt in de loop van dinsdag meer informatie te kunnen geven over het lopende onderzoek.

Ontvoering
Op vrijdagochtend 21 november rond 9.30 uur werd een 17-jarig meisje op de Goenjeweg in Sevenum van haar fiets getrokken door een man met een bivakmuts en mogelijk een vuurwapen. Ze werd in de kofferbak van een auto geduwd waar een vrouw in zat. Het meisje wist op de Romerweg te ontsnappen. Daarna kon ze bij een getuige in de auto stappen die daarna wegreed. De auto van de verdachten is vervolgens ook weggereden.

Onderzoek
Het meisje raakte gewond aan haar gezicht, doordat ze door een van de verdachten is geslagen. De politie startte direct met een grootschalig (sporen)onderzoek. Daarnaast werd ook het publiek opgeroepen om uit te kijken naar de beide verdachten en de auto waarin zij reden. Daarop meldden zich meerdere getuigen bij de politie. Het onderzoek is nog in volle gang, daarin zal ook worden meegenomen of er een mogelijk verband is met soortgelijke zaken.

 

0 reacties

Aanhoudingen in onderzoek poging ontvoering 17-jarig meisje Goenjeweg Sevenum
Schrijver:

 

 

Sevenum – Intensief onderzoek door de recherche heeft ertoe geleid dat maandagmiddag twee personen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering van een meisje medio november 2015.

Aanwijzingen uit het uitvoerige politieonderzoek brachten agenten op het spoor van een 37-jarige man uit Kessel en een 25-jarige vrouw uit het Duitse Nettetal. Beiden zijn maandagmiddag door politiemedewerkers aangehouden.
De politie hoopt in de loop van dinsdag meer informatie te kunnen geven over het lopende onderzoek.

Ontvoering
Op vrijdagochtend 21 november rond 9.30 uur werd een 17-jarig meisje op de Goenjeweg in Sevenum van haar fiets getrokken door een man met een bivakmuts en mogelijk een vuurwapen. Ze werd in de kofferbak van een auto geduwd waar een vrouw in zat. Het meisje wist op de Romerweg te ontsnappen. Daarna kon ze bij een getuige in de auto stappen die daarna wegreed. De auto van de verdachten is vervolgens ook weggereden.

Onderzoek
Het meisje raakte gewond aan haar gezicht, doordat ze door een van de verdachten is geslagen. De politie startte direct met een grootschalig (sporen)onderzoek. Daarnaast werd ook het publiek opgeroepen om uit te kijken naar de beide verdachten en de auto waarin zij reden. Daarop meldden zich meerdere getuigen bij de politie. Het onderzoek is nog in volle gang, daarin zal ook worden meegenomen of er een mogelijk verband is met soortgelijke zaken.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!