Buitengewoon opsporingsambtenaar bedreigd bij ‘De Stulp’ Lage Vuursche

maandag 1 december 2014 15:18

Lage Vuursche – De politie zoekt een man die op zondag 30 november een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) bedreigde.

Een boa was aan het surveilleren in het natuurgebied ‘De Stulp’, toen hij rond 12.00 uur twee fietsers zag fietsen op een pad waar dat niet was toegestaan. Hij vroeg hen af te stappen, maar zij gaven hieraan geen gehoor en ze fietsten weg. De boa ging er achteraan en beviel hen nogmaals af te stappen. Een van de fietsers, een man, werd boos en wilde de boa aanvallen. Hierop gebruikte de boa pepperspray om de man onder controle te krijgen. Toch lukte het de man om weg te komen. De boa is in zijn dienstauto gestapt en weggereden. Omstanders hebben het incident zien gebeuren.

Signalement
De verdachte is een man tussen de 40 en 45 jaar en heeft een blanke huidskleur. Hij heeft een breed postuur, een sportief uiterlijk en is ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een zwarte fietshelm en heeft vermoedelijk kort donker haar. Hij droeg een zwarte fietsbroek met witte strepen en een zwart-rood fietsjack, ook voorzien van witte strepen. Hij reed op een zwart glimmende racefiets van het merk ‘Canondale’.

De tweede fietser is een meisje van tussen de 12 en 13 jaar met een blanke huidskleur. Ze heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.50 meter lang. Ze heeft lang blond haar dat ze in een staart droeg. Ze droeg een zwarte fietsbroek met witte strepen en een zwart-rood fietsjack. Ook zij reed op een zwart glimmende racefiets van het merk ‘Canondale’.

Getuige
Heeft u informatie die kan leiden tot het vinden van deze fietsers, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Buitengewoon opsporingsambtenaar bedreigd bij ‘De Stulp’ Lage Vuursche
Schrijver:

 

 

Lage Vuursche – De politie zoekt een man die op zondag 30 november een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) bedreigde.

Een boa was aan het surveilleren in het natuurgebied ‘De Stulp’, toen hij rond 12.00 uur twee fietsers zag fietsen op een pad waar dat niet was toegestaan. Hij vroeg hen af te stappen, maar zij gaven hieraan geen gehoor en ze fietsten weg. De boa ging er achteraan en beviel hen nogmaals af te stappen. Een van de fietsers, een man, werd boos en wilde de boa aanvallen. Hierop gebruikte de boa pepperspray om de man onder controle te krijgen. Toch lukte het de man om weg te komen. De boa is in zijn dienstauto gestapt en weggereden. Omstanders hebben het incident zien gebeuren.

Signalement
De verdachte is een man tussen de 40 en 45 jaar en heeft een blanke huidskleur. Hij heeft een breed postuur, een sportief uiterlijk en is ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een zwarte fietshelm en heeft vermoedelijk kort donker haar. Hij droeg een zwarte fietsbroek met witte strepen en een zwart-rood fietsjack, ook voorzien van witte strepen. Hij reed op een zwart glimmende racefiets van het merk ‘Canondale’.

De tweede fietser is een meisje van tussen de 12 en 13 jaar met een blanke huidskleur. Ze heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.50 meter lang. Ze heeft lang blond haar dat ze in een staart droeg. Ze droeg een zwarte fietsbroek met witte strepen en een zwart-rood fietsjack. Ook zij reed op een zwart glimmende racefiets van het merk ‘Canondale’.

Getuige
Heeft u informatie die kan leiden tot het vinden van deze fietsers, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!