Dinsdag in Team West het regionale opsporingsprogramma van TV West

Date:

Deel bericht:

Den Haag, Delft, Alphen ad Rijn, Schoonhoven, Bodegraven, Leiden, Zoetermeer – Zoals iedere dinsdag hoopt de politie weer misdrijven op te kunnen lossen met hulp van kijkers uit de regio. Dinsdag 2 december komen daarom in het regionale opsporingsprogramma Team West de volgende zaken, onder voorbehoud, aan bod in de uitzending:

Woningoverval Cesar Franckrode Zoetermeer
Op woensdag 19 november omstreeks doet een bewoner van de Cesar Franckrode, de voordeur open, om zijn kat binnen te laten. Op het moment de bewoner weer naar binnen wil, wordt hij gelijk van achteren aangevallen. Hij wordt geslagen met een pistool en vastgetaped. Ook wordt zijn vrouw vastgebonden. De twee daders doorzoeken de hele woning. Ze zijn op zoek naar geld en wiet. De daders nemen een paar honderd voorgedraaide joints mee en ook de auto van het slachtoffer, een nieuw model Renault Twingo, wit met een rode streep.

- Advertisement -

De auto is later teruggevonden in Zoetermeer bij tennispark Buytenwegh.

Mishandeling Middelstegracht Leiden
De poltie zoekt getuigen van een verkeersruzie die dinsdag 18 november rond 18.00 uur ter hoogte van het Van der Lubbehof plaatsvond. Hierbij werd een vrouw door een nog onbekende man mishandeld.

Straatroof Johan de Wittstraat Bodegraven
Op donderdag 13 november omstreeks 02.30 uur sluit de eigenaar van de loungebar aan de Willemstraat zijn zaak. Hij loopt dan naar de Johan de Wittstraat, waar blijkt dat twee mannen met witte maskers hem opwachten. De mannen pakken hem vast en meishandelen hem net zo lang tot hij zijn dagopbrengst afgeeft.

Inbraak juwelier Schoonhoven
In de nacht van donderdag 19 op donderdag 20 november werd er door vermoedelijk drie daders ingebroken in de juwelier aan de Lopikerstraat. Ondanks een massale zoektocht van verschillende politie-eenheden werden de drie verdachten niet meer gevonden.
Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie een inbraakmelding van de juwelier. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek dat de voordeur van de juwelierszaak was opengebroken. Omstanders meldden de agenten dat er drie daders waren weggerend en in een auto waren weggereden.

Inbraak Groenoord Alphen
Op vrijdag 17 oktober 2014 tussen 14:30 uur en 14:45 uur, werd er ingebroken in een woning de Groenoord te Alphen aan den Rijn. De man kwam de woning binnen via de schuur die aan de woning vastzit door het slot te forceren. In de woning waren echter vier camera’s aanwezig, waardoor de inbraak is gefilmd en de dader goed in beeld komt.

Diefstal pas ziekenhuis Delft
Op dinsdag 30 september lag het slachtoffer in een Delfts ziekenhuis. De portemonnee van de vrouw lag in haar kamer in een niet afgesloten locker. Bij terugkomst op haar kamer was de locker open en was de portemonnee, met daarin onder andere geld en bankpassen, weggenomen.

Poging inbraak Schalk Burgerstraat Den Haag
Woensdag 22 oktober omstreeks 18.35 uur hoort een bewoner van de Schalk Burgerstraat breekgeluiden bij de voordeur van zijn buurman. Wanneer hij gaat kijken, ziet hij twee mannen schrikken en weglopen. Van de twee mannen maakt hij een foto.

Kopen ring met gestolen pas Den Haag
Op maandag 28 juli omstreeks 15.15 uur, parkeerd aangeefster haar auto op de Van der Kunstraat in Den Haag Ze betaald haar parkeerkaart met haar pinpas en ook pint zij nog een keer bij Prenatal. Kennelijk wordt hier haar pincode afgekeken en even later blijkt haar pas te zijn gerold.

Uitzending
Team West is dinsdag om 18.00 uur te zien op TV West. het programma wordt ’s avonds en woensdag overdag een aantal keer herhaald en is ook terug te zien op de website van TV West, www.omroepwest.nl.

- Advertisement -

Gerelateerd