Man gooit fles naar agent op de Biltsestraatweg Utrecht

maandag 1 december 2014 12:47

Utrecht – Zondagavond 30 november hebben agenten een man aangehouden aan die het nodig vond een fles richting één van hen te gooien.

Omstreeks 23:30 uur meldde een getuige dat een man zich verdacht gedroeg aan de Biltsestraatweg. Agenten gingen hierop poolshoogte nemen en zagen dat de man zich probeerde te verstoppen achter een boom. Op het moment dat agenten hem wilden aanspreken gooide hij een fles naar één van de agenten. Deze kon de fles net ontweken worden. De 32-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats werd hierop aangehouden.

 

0 reacties

Man gooit fles naar agent op de Biltsestraatweg Utrecht
Schrijver:

 

 

Utrecht – Zondagavond 30 november hebben agenten een man aangehouden aan die het nodig vond een fles richting één van hen te gooien.

Omstreeks 23:30 uur meldde een getuige dat een man zich verdacht gedroeg aan de Biltsestraatweg. Agenten gingen hierop poolshoogte nemen en zagen dat de man zich probeerde te verstoppen achter een boom. Op het moment dat agenten hem wilden aanspreken gooide hij een fles naar één van de agenten. Deze kon de fles net ontweken worden. De 32-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats werd hierop aangehouden.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!