Mishandeling voor politiebureau Fahrenheitstraat, verdachte aangehouden

maandag 1 december 2014 11:41

Den Haag – De politie hield zondag 30 november een 37-jarige man aan op de Fahrenheitstraat op verdenking van mishandeling. De man mishandelde voor het politiebureau een vrouw.

Een agent zag op camerabeelden dat er voor de ingang van het politiebureau een vrouw mishandeld werd. Ook een aantal agenten stonden op het punt om na hun dienst naar huis te gaan en zagen het voor hun neus gebeuren. Zij hielden direct de verdachte aan, die zich zeer recalcitrant gedroeg. Hij verzette zich zo hevig bij de aanhouding, dat de agenten genoodzaakt waren geweld te gebruiken. Het betreft een incident in de relationele sfeer. De man is ingesloten en de recherche onderzoekt de zaak.

 

0 reacties

Mishandeling voor politiebureau Fahrenheitstraat, verdachte aangehouden
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie hield zondag 30 november een 37-jarige man aan op de Fahrenheitstraat op verdenking van mishandeling. De man mishandelde voor het politiebureau een vrouw.

Een agent zag op camerabeelden dat er voor de ingang van het politiebureau een vrouw mishandeld werd. Ook een aantal agenten stonden op het punt om na hun dienst naar huis te gaan en zagen het voor hun neus gebeuren. Zij hielden direct de verdachte aan, die zich zeer recalcitrant gedroeg. Hij verzette zich zo hevig bij de aanhouding, dat de agenten genoodzaakt waren geweld te gebruiken. Het betreft een incident in de relationele sfeer. De man is ingesloten en de recherche onderzoekt de zaak.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!