Ruim 114.000 euro aan boetes en 169 dagen celstraf op de infrastructuur

maandag 1 december 2014 17:14

Driebergen – De Landelijke Eenheid ( vroeger het KLPD red.) van de politie heeft de afgelopen weken tijdens de landelijke executieactie 114.142 euro aan openstaande boetes geïnd. Een aantal mensen verkoos niet te betalen en moet in totaal voor 169 dagen de cel in.

De actie van de Landelijke Eenheid was vooral gericht op personen die zich op het snelwegennet, het water of per trein verplaatsten.

Bijvangst
Naast de resultaten met betrekking tot de openstaande boetes kwamen ook nog andere zaken aan het licht. Bij een controle legitimeerde een persoon zich met een vals paspoort en nadat zijn echte identiteit bekend was bleek hij al anderhalf jaar gezocht te worden voor poging tot moord. Verder trof men onder meer vijf gestolen voertuigen aan waarbij in totaal negen verdachten konden worden aangehouden.

Landelijke actie
Deze landelijke actie werd dit jaar voor het eerst georganiseerd onder de vlag van de nationale politie. Met de actie wil de politie laten zien dat niemand zijn of haar opgelegde boete of straf ontloopt.

 

0 reacties

Ruim 114.000 euro aan boetes en 169 dagen celstraf op de infrastructuur
Schrijver:

 

 

Driebergen – De Landelijke Eenheid ( vroeger het KLPD red.) van de politie heeft de afgelopen weken tijdens de landelijke executieactie 114.142 euro aan openstaande boetes geïnd. Een aantal mensen verkoos niet te betalen en moet in totaal voor 169 dagen de cel in.

De actie van de Landelijke Eenheid was vooral gericht op personen die zich op het snelwegennet, het water of per trein verplaatsten.

Bijvangst
Naast de resultaten met betrekking tot de openstaande boetes kwamen ook nog andere zaken aan het licht. Bij een controle legitimeerde een persoon zich met een vals paspoort en nadat zijn echte identiteit bekend was bleek hij al anderhalf jaar gezocht te worden voor poging tot moord. Verder trof men onder meer vijf gestolen voertuigen aan waarbij in totaal negen verdachten konden worden aangehouden.

Landelijke actie
Deze landelijke actie werd dit jaar voor het eerst georganiseerd onder de vlag van de nationale politie. Met de actie wil de politie laten zien dat niemand zijn of haar opgelegde boete of straf ontloopt.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!