Verdachte mishandeling station Gorinchem meldt zichzelf

maandag 1 december 2014 18:19

Gorinchem – Op maandag 1 december heeft een 15-jarige jongen uit Gorinchem zich bij de politie gemeld nadat beelden van hem gepubliceerd waren op onder andere www.politie.nl. De jongen wordt verdacht van een mishandeling van een 30-jarige plaatsgenoot op zondag 27 juli. Hij zou het slachtoffer op de stationstrap in Gorinchem zonder enige aanleiding een vuistslag in zijn gezicht hebben gegeven, waardoor deze achterover de trap afviel en zich flink bezeerde.

 

0 reacties

Verdachte mishandeling station Gorinchem meldt zichzelf
Schrijver:

 

 

Gorinchem – Op maandag 1 december heeft een 15-jarige jongen uit Gorinchem zich bij de politie gemeld nadat beelden van hem gepubliceerd waren op onder andere www.politie.nl. De jongen wordt verdacht van een mishandeling van een 30-jarige plaatsgenoot op zondag 27 juli. Hij zou het slachtoffer op de stationstrap in Gorinchem zonder enige aanleiding een vuistslag in zijn gezicht hebben gegeven, waardoor deze achterover de trap afviel en zich flink bezeerde.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!