Verdachte van woningoverval Angelslo Rotterdam aangehouden

maandag 1 december 2014 15:55

Rotterdam – De politie heeft een 21-jarige Rotterdammer aangehouden die verdacht wordt van een overval op een woning aan de Angelslo eerder dit jaar.

Op 12 mei werd bij de woning van een 60-jarige vrouw aangebeld door een man die zei post voor haar te hebben. Toen de vrouw de deur open deed werd haar ketting van haar nek getrokken. Hij probeerde ook nog een ander sieraad te stelen, maar dat lukte niet.

Er werd direct een onderzoek opgestart. Daarbij werden sporen onderzocht, getuigen gesproken en werd een burgernetbericht verspreid. Het onderzoek leidde uiteindelijk naar de verdachte. Hij is afgelopen week aangehouden in Den Haag en is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en voor 14 dagen in bewaring gesteld.

 

0 reacties

Verdachte van woningoverval Angelslo Rotterdam aangehouden
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft een 21-jarige Rotterdammer aangehouden die verdacht wordt van een overval op een woning aan de Angelslo eerder dit jaar.

Op 12 mei werd bij de woning van een 60-jarige vrouw aangebeld door een man die zei post voor haar te hebben. Toen de vrouw de deur open deed werd haar ketting van haar nek getrokken. Hij probeerde ook nog een ander sieraad te stelen, maar dat lukte niet.

Er werd direct een onderzoek opgestart. Daarbij werden sporen onderzocht, getuigen gesproken en werd een burgernetbericht verspreid. Het onderzoek leidde uiteindelijk naar de verdachte. Hij is afgelopen week aangehouden in Den Haag en is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en voor 14 dagen in bewaring gesteld.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!