Aanhoudingen wegens diefstal aanhangwagen Alphen aan den Rijn

dinsdag 2 december 2014 09:52

Alphen aan den Rijn – De politie heeft dinsdag 2 december om 03.25 uur drie Alphenaren van 21, 23 en 25 jaar aangehouden op verdenking van diefstal van een aanhangwagen.

Surveillerende agenten zagen op het parkeerterrein van het Chinese restaurant aan de Burgemeester Bruins Slotsingel een auto met aanhanger wegrijden. Het viel de agenten op dat de bestuurder zich verdacht gedroeg door weg te kijken bij het zien van de agenten. De agenten besloten de bestuurder te controleren. Bij de staande houding bleken er nog twee bijrijders in de auto te zitten. De bestuurder vertelde dat hij de aanhanger had geleend van een oom, van wie hij de achternaam en het adres niet kon vertellen. De eigenaar werd gebeld door de agenten en deze vertelde dat zijn aanhanger met oud ijzer gewoon op het terrein bij zijn bedrijf zou moeten staan. Hierop werden de drie inzittenden aangehouden. De bestuurder gaf toe dat hij twee kachels, die op de aanhanger hadden gelegen, als oud ijzer had verkocht.

 

0 reacties

Aanhoudingen wegens diefstal aanhangwagen Alphen aan den Rijn
Schrijver:

 

 

Alphen aan den Rijn – De politie heeft dinsdag 2 december om 03.25 uur drie Alphenaren van 21, 23 en 25 jaar aangehouden op verdenking van diefstal van een aanhangwagen.

Surveillerende agenten zagen op het parkeerterrein van het Chinese restaurant aan de Burgemeester Bruins Slotsingel een auto met aanhanger wegrijden. Het viel de agenten op dat de bestuurder zich verdacht gedroeg door weg te kijken bij het zien van de agenten. De agenten besloten de bestuurder te controleren. Bij de staande houding bleken er nog twee bijrijders in de auto te zitten. De bestuurder vertelde dat hij de aanhanger had geleend van een oom, van wie hij de achternaam en het adres niet kon vertellen. De eigenaar werd gebeld door de agenten en deze vertelde dat zijn aanhanger met oud ijzer gewoon op het terrein bij zijn bedrijf zou moeten staan. Hierop werden de drie inzittenden aangehouden. De bestuurder gaf toe dat hij twee kachels, die op de aanhanger hadden gelegen, als oud ijzer had verkocht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!