Man gewond na schietpartij Palmdwarsstraat Rotterdam

dinsdag 2 december 2014 20:34

ROTTERDAM – Een man is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij werd neergeschoten. De politie kreeg omstreeks kwart over acht de melding dat er een schietpartij op de Palmdwarsstraat zou hebben plaatsgevonden. Ter plaatse gekomen agenten troffen daar in een auto het slachtoffer aan.


Omdat de verwondingen niet bekend waren reed het Mobiel Medisch Team mee naar het incident. Het slachtoffer bleek niet levensbedreigd gewond, en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de Palmdwarsstraat afgezet voor onderzoek. Medewerkers van de Forensische Opsporing doen een uitgebreid sporenonderzoek. De politie onderzoekt nog of de man mogelijk elders is neergeschoten.

Foto’s : Kevin Harkema

image

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na schietpartij Palmdwarsstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een man is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij werd neergeschoten. De politie kreeg omstreeks kwart over acht de melding dat er een schietpartij op de Palmdwarsstraat zou hebben plaatsgevonden. Ter plaatse gekomen agenten troffen daar in een auto het slachtoffer aan.


Omdat de verwondingen niet bekend waren reed het Mobiel Medisch Team mee naar het incident. Het slachtoffer bleek niet levensbedreigd gewond, en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de Palmdwarsstraat afgezet voor onderzoek. Medewerkers van de Forensische Opsporing doen een uitgebreid sporenonderzoek. De politie onderzoekt nog of de man mogelijk elders is neergeschoten.

Foto’s : Kevin Harkema

image

image

image

image

image

image

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!