Brute overval op man in woning Van Musschenbroekstraat Den Haag

dinsdag 2 december 2014 15:03
Fotograaf : Anouk Krempel

Den Haag – Drie nog onbekende mannen overvielen in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 december een 34-jarige Hagenaar in zijn woning aan de Van Musschenbroekstraat. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer kwam rond 04.00 uur thuis en wilde zijn voordeur openen, toen de mannen uit het niets opdoken. Ze bedreigden hem met wapens en werkten hem de woning in. Hier werd het slachtoffer in bedwang gehouden door één van de verdachten, terwijl de andere mannen de woning doorzochten. Na enige tijd vertrokken de mannen met een geldbedrag en wat persoonlijke goederen van het slachtoffer. Na enige tijd wist de man de politie te alarmeren, welke in de nabije omgeving nog gezocht naar de verdachten. Deze werden niet meer aangetroffen.

Signalement
Er is slechts een summier signalement bekend van de verdachten. De mannen hebben allen een getinte huidskleur en kortgeschoren haar. De verdachte die de man als eerst confronteerde was zo’n 1.85 m. lang, tussen de 20 en 26 jaar oud, droeg een lichtbruine jas en had geen gezichtsbeharing. Een andere verdachte droeg witte Nike-schoenen. De mannen spraken in de Spaanse taal met elkaar.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met het Twisterteam, het overvallenteam van de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

0 reacties

Brute overval op man in woning Van Musschenbroekstraat Den Haag
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Den Haag – Drie nog onbekende mannen overvielen in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 december een 34-jarige Hagenaar in zijn woning aan de Van Musschenbroekstraat. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer kwam rond 04.00 uur thuis en wilde zijn voordeur openen, toen de mannen uit het niets opdoken. Ze bedreigden hem met wapens en werkten hem de woning in. Hier werd het slachtoffer in bedwang gehouden door één van de verdachten, terwijl de andere mannen de woning doorzochten. Na enige tijd vertrokken de mannen met een geldbedrag en wat persoonlijke goederen van het slachtoffer. Na enige tijd wist de man de politie te alarmeren, welke in de nabije omgeving nog gezocht naar de verdachten. Deze werden niet meer aangetroffen.

Signalement
Er is slechts een summier signalement bekend van de verdachten. De mannen hebben allen een getinte huidskleur en kortgeschoren haar. De verdachte die de man als eerst confronteerde was zo’n 1.85 m. lang, tussen de 20 en 26 jaar oud, droeg een lichtbruine jas en had geen gezichtsbeharing. Een andere verdachte droeg witte Nike-schoenen. De mannen spraken in de Spaanse taal met elkaar.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met het Twisterteam, het overvallenteam van de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!