Verdachte van woninginbraak Rijksstraatweg Wassenaar aangehouden

dinsdag 2 december 2014 09:00

Wassenaar – Een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 december aangehouden op verdenking van een woninginbraak aan de Rijksstraatweg.

Rond 4 uur ’s nachts kreeg de politie een melding van een inbraak in een woning aan de Rijksstraatweg, waarbij een signalement van de inbreker gegeven werd. Korte tijd later zagen agenten een man lopen op de Zijdeweg die aan het signalement voldeed. De verdachte – een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats – werd staande gehouden en bleek onder meer een zaklamp bij zich te hebben. Hierop werd hij aangehouden op verdenking van woninginbraak. De politie doet verder onderzoek naar de woninginbraak.

 

0 reacties

Verdachte van woninginbraak Rijksstraatweg Wassenaar aangehouden
Schrijver:

 

 

Wassenaar – Een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 december aangehouden op verdenking van een woninginbraak aan de Rijksstraatweg.

Rond 4 uur ’s nachts kreeg de politie een melding van een inbraak in een woning aan de Rijksstraatweg, waarbij een signalement van de inbreker gegeven werd. Korte tijd later zagen agenten een man lopen op de Zijdeweg die aan het signalement voldeed. De verdachte – een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats – werd staande gehouden en bleek onder meer een zaklamp bij zich te hebben. Hierop werd hij aangehouden op verdenking van woninginbraak. De politie doet verder onderzoek naar de woninginbraak.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!