Vrouw (57) op straat beroofd Voorweg Zoetermeer, getuigen gezocht

dinsdag 2 december 2014 09:57

Zoetermeer – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op de Voorweg, waarbij een 57-jarige vrouw uit Zoetermeer van haar tas werd beroofd.

De vrouw zat op haar fiets op de Voorweg, toen twee jongens op een bromfiets de weg aan haar vroegen ter hoogte van de RandstadRail. Eén van de jongens rukte haar tas van het stuur, waarna de jongens wegvluchtten. De vrouw kwam hierbij ten val en bezeerde haar been. De straatrovers hadden een Noord-Afrikaans uiterlijk, reden samen op een bromfiets, droegen allebei een zwarte muts en één van hen had ook nog een zwarte capuchon op.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het opsporen van de daders? Bel dan met de recherche van politie Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Vrouw (57) op straat beroofd Voorweg Zoetermeer, getuigen gezocht
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op de Voorweg, waarbij een 57-jarige vrouw uit Zoetermeer van haar tas werd beroofd.

De vrouw zat op haar fiets op de Voorweg, toen twee jongens op een bromfiets de weg aan haar vroegen ter hoogte van de RandstadRail. Eén van de jongens rukte haar tas van het stuur, waarna de jongens wegvluchtten. De vrouw kwam hierbij ten val en bezeerde haar been. De straatrovers hadden een Noord-Afrikaans uiterlijk, reden samen op een bromfiets, droegen allebei een zwarte muts en één van hen had ook nog een zwarte capuchon op.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het opsporen van de daders? Bel dan met de recherche van politie Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!