zaterdag, september 18, 2021
16.5 C
Rotterdam
zaterdag 18 september 2021

Brute overval in woning Marineblauw Zoetermeer, politie zoekt getuigen

Zoetermeer – Drie nog onbekende mannen overvielen woensdagochtend 3 december een 46–jarige man in zijn woning aan de Marineblauw. De politie werd gealarmeerd toen de partner van het slachtoffer haar man gekneveld in de woning aantrof.

Het slachtoffer was alleen in de woning aanwezig, toen er rond 09.00 uur werd aangebeld. De man deed de deur open en werd direct door de drie mannen naar binnen gewerkt. Hij moest onder dwang geld en goederen uit zijn woning pakken voor de verdachten. Vervolgens knevelden ze hem en verlieten de woning. De partner van het slachtoffer kwam rond 10.00 uur thuis van het boodschappen doen en trof haar man aan. Ze alarmeerde direct de politie.

Zoektocht
Agenten zochten in de nabije omgeving naar de verdachten. Hoewel zij enkele personen controleerden, werd er niemand aangehouden. De politie vervolgt het onderzoek in en buiten de woning. Het slachtoffer raakte niet gewond. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Signalement
De man die aanbelde bij de woning had een lichtgetinte huidskleur en zag er opvallend netjes uit. Hij droeg een nette, lange, zwarte jas. Een tweede verdachte droeg een blauw trainingspak van het merk Adidas. Deze man sprak Engels en komt vermoedelijk uit het Oostblok. Er is geen signalement bekend van de derde verdachte.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze brute woningoverval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Related Articles

Ruim 300 bekeuringen bij grootschalige OV controle Capelsebrug

0
Capelle aan den IJssel / Rotterdam - Enkele honderden reizigers hebben bij elkaar ruim 300...

4022 kilo cocaïne onderschept in Rotterdamse haven

0
Rotterdam - De Douane heeft afgelopen nacht in de Rotterdamse haven een enorme hoeveelheid cocaïne...

In Zoetermeer aangetroffen gewonde man (47) in ziekenhuis overleden

0
Zoetermeer - De politie doet onderzoek naar het overlijden van een 47-jarige man. Het slachtoffer...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Twee gewonden bij aanrijding op Aveling in Hoogvliet

Twee gewonden bij aanrijding op Aveling in Hoogvliet [...]

Ruim 300 bekeuringen bij OV controle Capelsebrug

Ruim 300 bekeuringen bij OV controle Capelsebrug [...]

Steden waarschuwen: verduurzaming woningen stokt

Steden waarschuwen: verduurzaming woningen stokt [...]

Treinverkeer gestremd na ongeval met trein in Rotterdam

Treinverkeer gestremd na ongeval met trein in Rotterdam [...]

Ketheltunnel zaterdag afgesloten door werkzaamheden

Ketheltunnel zaterdag afgesloten door werkzaamheden [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,067VolgersVolg