Brute overval in woning Marineblauw Zoetermeer, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Drie nog onbekende mannen overvielen woensdagochtend 3 december een 46–jarige man in zijn woning aan de Marineblauw. De politie werd gealarmeerd toen de partner van het slachtoffer haar man gekneveld in de woning aantrof.

Het slachtoffer was alleen in de woning aanwezig, toen er rond 09.00 uur werd aangebeld. De man deed de deur open en werd direct door de drie mannen naar binnen gewerkt. Hij moest onder dwang geld en goederen uit zijn woning pakken voor de verdachten. Vervolgens knevelden ze hem en verlieten de woning. De partner van het slachtoffer kwam rond 10.00 uur thuis van het boodschappen doen en trof haar man aan. Ze alarmeerde direct de politie.

- Advertisement -

Zoektocht
Agenten zochten in de nabije omgeving naar de verdachten. Hoewel zij enkele personen controleerden, werd er niemand aangehouden. De politie vervolgt het onderzoek in en buiten de woning. Het slachtoffer raakte niet gewond. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Signalement
De man die aanbelde bij de woning had een lichtgetinte huidskleur en zag er opvallend netjes uit. Hij droeg een nette, lange, zwarte jas. Een tweede verdachte droeg een blauw trainingspak van het merk Adidas. Deze man sprak Engels en komt vermoedelijk uit het Oostblok. Er is geen signalement bekend van de derde verdachte.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze brute woningoverval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...