Drie pinpasdieven gepakt door alert optreden omstanders en supermarktpersoneel Rijswijk

woensdag 3 december 2014 11:02

Rijswijk – De politie hield maandag 1 december met behulp van een aantal alerte omstanders en supermarktmedewerkers drie personen aan in de nabije omgeving van de Kerklaan in Rijswijk op verdenking van diefstal en oplichting.

Het slachtoffer, een 36-jarige Haagse, liep rond 16.40 uur in de supermarkt, toen ze door één van de verdachten werd aangesproken. In het daaropvolgende gesprek werd zij bestolen van haar pinpas. Toen ze dit even later ontdekte, werd ze door een medewerker van de supermarkt aangesproken over de mogelijke rol hierin van de drie verdachten.

Toevallig waren zij net buiten de winkel aan het pinnen. Een agent in vrije tijd wist één van de verdachten aan te houden. De twee andere verdachten renden weg, maar konden door alerte omstanders en door supermarktpersoneel in de nabije omgeving worden aangehouden. Het betreft een 37-jarige man met onbekende woonplaats en een 23-jarige vrouw zonder vaste woon- en verblijfplaats.

De verdachten werden allen overgedragen aan gealarmeerde politieagenten. Eén van de verdachten, een 34-jarige Rijswijker, verzette zich hevig tegen de aanhouding, waarop agenten gepast geweld gebruikten om hem mee te kunnen nemen naar het politiebureau. De pinpas van het slachtoffer werd voor de supermarkt op de grond teruggevonden. De politie onderzoekt de zaak en de rol van drie verdachten hierin.

 

0 reacties

Drie pinpasdieven gepakt door alert optreden omstanders en supermarktpersoneel Rijswijk
Schrijver:

 

 

Rijswijk – De politie hield maandag 1 december met behulp van een aantal alerte omstanders en supermarktmedewerkers drie personen aan in de nabije omgeving van de Kerklaan in Rijswijk op verdenking van diefstal en oplichting.

Het slachtoffer, een 36-jarige Haagse, liep rond 16.40 uur in de supermarkt, toen ze door één van de verdachten werd aangesproken. In het daaropvolgende gesprek werd zij bestolen van haar pinpas. Toen ze dit even later ontdekte, werd ze door een medewerker van de supermarkt aangesproken over de mogelijke rol hierin van de drie verdachten.

Toevallig waren zij net buiten de winkel aan het pinnen. Een agent in vrije tijd wist één van de verdachten aan te houden. De twee andere verdachten renden weg, maar konden door alerte omstanders en door supermarktpersoneel in de nabije omgeving worden aangehouden. Het betreft een 37-jarige man met onbekende woonplaats en een 23-jarige vrouw zonder vaste woon- en verblijfplaats.

De verdachten werden allen overgedragen aan gealarmeerde politieagenten. Eén van de verdachten, een 34-jarige Rijswijker, verzette zich hevig tegen de aanhouding, waarop agenten gepast geweld gebruikten om hem mee te kunnen nemen naar het politiebureau. De pinpas van het slachtoffer werd voor de supermarkt op de grond teruggevonden. De politie onderzoekt de zaak en de rol van drie verdachten hierin.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!