Getuigenoproep na beroving met stroomstootwapen Erasmusweg Den Haag

woensdag 3 december 2014 13:38

Den Haag – De politie zoekt getuigen van een beroving op de Erasmusweg waarbij de twee verdachten een stroomstootwapen gebruikten. Ze bedreigden op dinsdagavond 2 december rond 19:45 uur een 17-jarige jongen en beroofden hem van zijn mobiele telefoon.

De 17-jarige Hagenaar werd door de twee verdachten bedreigd ter hoogte van de tramhalte Heeswijkplein bij de Medlerstraat. Onder bedreiging van het stroomstootwapen maakten het tweetal de mobiele telefoon van het slachtoffer afhandig. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. De verdachten waren twee jonge mannen van ongeveer 18 jaar oud met een lichtgetint uiterlijk. Ze waren ongeveer 175 – 180 cm lang en droegen zwarte jassen met een grijze capuchon. Heeft u informatie die mogelijk van belang kan zijn? Bel dan 0900-8844. Als u liever anoniem uw tip door wilt geven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

 

0 reacties

Getuigenoproep na beroving met stroomstootwapen Erasmusweg Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie zoekt getuigen van een beroving op de Erasmusweg waarbij de twee verdachten een stroomstootwapen gebruikten. Ze bedreigden op dinsdagavond 2 december rond 19:45 uur een 17-jarige jongen en beroofden hem van zijn mobiele telefoon.

De 17-jarige Hagenaar werd door de twee verdachten bedreigd ter hoogte van de tramhalte Heeswijkplein bij de Medlerstraat. Onder bedreiging van het stroomstootwapen maakten het tweetal de mobiele telefoon van het slachtoffer afhandig. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. De verdachten waren twee jonge mannen van ongeveer 18 jaar oud met een lichtgetint uiterlijk. Ze waren ongeveer 175 – 180 cm lang en droegen zwarte jassen met een grijze capuchon. Heeft u informatie die mogelijk van belang kan zijn? Bel dan 0900-8844. Als u liever anoniem uw tip door wilt geven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!