Kleine brand in woning Dagpauwoog Rotterdam

woensdag 3 december 2014 21:54

Rotterdam – In een woning aan het Dagpauwoog in Rotterdam-Kralingen heeft woensdag aan het eind de middag een kleine brand gewoed in de keuken van een woning. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en constateerde dat alerte buurtbewoners inmiddels al dekens over een brandende pan hadden gegooid.

De brandweer heeft het brandje verder uitgemaakt en de woning geventileerd. De aanwezige bewoners konden op tijd de woning verlaten en raakten niet gewond. Stichting Salvage is kennisgegeven en zal de bewoners ondersteunen.

IMG_4742

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in woning Dagpauwoog Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan het Dagpauwoog in Rotterdam-Kralingen heeft woensdag aan het eind de middag een kleine brand gewoed in de keuken van een woning. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en constateerde dat alerte buurtbewoners inmiddels al dekens over een brandende pan hadden gegooid.

De brandweer heeft het brandje verder uitgemaakt en de woning geventileerd. De aanwezige bewoners konden op tijd de woning verlaten en raakten niet gewond. Stichting Salvage is kennisgegeven en zal de bewoners ondersteunen.

IMG_4742

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!