Meldingen brengen politie naar gloednieuwe hennepkwekerij Hollanderstraat Den Haag

woensdag 3 december 2014 11:03

Den Haag – Dankzij een aantal (anonieme) meldingen trof de politie op dinsdag 2 december verschillende hennepkwekerijen aan in twee panden op de Hollanderstraat. Enkele kwekerijen waren nog in opbouw, bij andere werden daadwerkelijke stekken en planten aangetroffen.

Eind oktober ontving de politie de melding dat er vermoedelijk een hennepkwekerij zou zitten in één van de betreffende panden. Op dat moment werd er een onderzoek ingesteld, maar er werden te weinig tekenen/bewijzen aangetroffen voor het aanwezig zijn van een hennepkwekerij. Begin december ontving de politie een anonieme tip over hetzelfde pand. Wederom werd er onderzoek verricht.

In de twee panden werden verschillende ruimtes aangetroffen met hennepkwekerijen. In enkele ruimtes bleek de kwekerij nog in opbouw, in een andere ruimte werden een kleine 900 stekjes aangetroffen en tevens ruim 120 moederplanten. De twee panden bleken met elkaar verbonden te zijn. Opvallend was dat alle goederen in het pand gloednieuw waren. Dat wijst er vermoedelijk op dat de hennepkwekerij pas net was opgebouwd.

De politie heeft alle goederen om hennep mee te kweken in beslag genomen en vernietigd evenals de hennepplanten en –stekken. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de panden en de planten.

 

0 reacties

Meldingen brengen politie naar gloednieuwe hennepkwekerij Hollanderstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Dankzij een aantal (anonieme) meldingen trof de politie op dinsdag 2 december verschillende hennepkwekerijen aan in twee panden op de Hollanderstraat. Enkele kwekerijen waren nog in opbouw, bij andere werden daadwerkelijke stekken en planten aangetroffen.

Eind oktober ontving de politie de melding dat er vermoedelijk een hennepkwekerij zou zitten in één van de betreffende panden. Op dat moment werd er een onderzoek ingesteld, maar er werden te weinig tekenen/bewijzen aangetroffen voor het aanwezig zijn van een hennepkwekerij. Begin december ontving de politie een anonieme tip over hetzelfde pand. Wederom werd er onderzoek verricht.

In de twee panden werden verschillende ruimtes aangetroffen met hennepkwekerijen. In enkele ruimtes bleek de kwekerij nog in opbouw, in een andere ruimte werden een kleine 900 stekjes aangetroffen en tevens ruim 120 moederplanten. De twee panden bleken met elkaar verbonden te zijn. Opvallend was dat alle goederen in het pand gloednieuw waren. Dat wijst er vermoedelijk op dat de hennepkwekerij pas net was opgebouwd.

De politie heeft alle goederen om hennep mee te kweken in beslag genomen en vernietigd evenals de hennepplanten en –stekken. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de panden en de planten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!