Onderzoek naar overval dranken speciaalzaak Slinge Rotterdam

woensdag 3 december 2014 19:17

Rotterdam – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een overval bij een dranken speciaalzaak aan de Slinge te Rotterdam.

Rond 17:00 uur kwamen er twee gemaskerde mannen binnen bij de winkel. Zij bedreigden het aanwezige personeel met vuurwapens. Vervolgens dwongen ze een medewerker om geld af te geven. Met een nog onbekend geldbedrag verlieten ze de winkel.

Er is direct een onderzoek opgestart. Hierbij is de omgeving uitgekamd. Camerabeelden worden uitgekeken en er wordt gesproken met getuigen en voorbijgangers.

Signalement en getuige
De verdachten zijn twee licht getinte mannen. Eén van hen droeg een donkere trui met capuchon de ander had een sjaal voor zijn gezicht. Heeft u informatie over deze overval? Of heeft u informatie over de verdachten? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

 

0 reacties

Onderzoek naar overval dranken speciaalzaak Slinge Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een overval bij een dranken speciaalzaak aan de Slinge te Rotterdam.

Rond 17:00 uur kwamen er twee gemaskerde mannen binnen bij de winkel. Zij bedreigden het aanwezige personeel met vuurwapens. Vervolgens dwongen ze een medewerker om geld af te geven. Met een nog onbekend geldbedrag verlieten ze de winkel.

Er is direct een onderzoek opgestart. Hierbij is de omgeving uitgekamd. Camerabeelden worden uitgekeken en er wordt gesproken met getuigen en voorbijgangers.

Signalement en getuige
De verdachten zijn twee licht getinte mannen. Eén van hen droeg een donkere trui met capuchon de ander had een sjaal voor zijn gezicht. Heeft u informatie over deze overval? Of heeft u informatie over de verdachten? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!