Tien Albanezen aangetroffen in laadruimte vrachtwagen Rijksweg A20

woensdag 3 december 2014 13:47

Bodegraven, Rotterdam – De politie trof dinsdagmiddag tien Albanezen aan in de laadruimte van een vrachtwagen. De mannen werden aangetroffen, nadat een alerte getuige de politie tipte.

De getuige zag hoe de Albanezen, allen mannen, in de laadruimte werden geladen op de A12 ter hoogte van de afslag Bodegraven. De politie zocht naar de vrachtwagen en trof deze op de A20 ter hoogte van Rotterdam aan. Bij controle werden de mannen (in de leeftijd van 16 tot 52 jaar) achter in de laadruimte, tussen de pallets met soda, aangetroffen. Zij zijn voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau en overgedragen aan de Vreemdelingendienst. De chauffeur van de vrachtwagen, een 26-jarige man uit Bosnië en Herzegovina, is aangehouden op verdenking van mensensmokkel.

illegalen personen in vrachtwagen
illegalen personen in vrachtwagen 01

 

0 reacties

Tien Albanezen aangetroffen in laadruimte vrachtwagen Rijksweg A20
Schrijver:

 

 

Bodegraven, Rotterdam – De politie trof dinsdagmiddag tien Albanezen aan in de laadruimte van een vrachtwagen. De mannen werden aangetroffen, nadat een alerte getuige de politie tipte.

De getuige zag hoe de Albanezen, allen mannen, in de laadruimte werden geladen op de A12 ter hoogte van de afslag Bodegraven. De politie zocht naar de vrachtwagen en trof deze op de A20 ter hoogte van Rotterdam aan. Bij controle werden de mannen (in de leeftijd van 16 tot 52 jaar) achter in de laadruimte, tussen de pallets met soda, aangetroffen. Zij zijn voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau en overgedragen aan de Vreemdelingendienst. De chauffeur van de vrachtwagen, een 26-jarige man uit Bosnië en Herzegovina, is aangehouden op verdenking van mensensmokkel.

illegalen personen in vrachtwagen
illegalen personen in vrachtwagen 01

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!