Twee aanhoudingen na gewonde door steekpartij Polslandstraat Rotterdam

woensdag 3 december 2014 08:43

ROTTERDAM – De politie heeft twee aanhoudingen verricht na een steekpartij in de Polslandstraat van afgelopen dinsdagavons. In een woning ontstond een conflict waarna er één persoon gewond raakte door een steekwond.

De politie kwam ter plaatse en hield twee verdachten aan. Hun betrokkenheid wordt onderzocht door de recherche. Ook de toedracht van het incident wordt onderzocht. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een onderzoek verricht in de woning. De toestand van het slachtoffer is onbekend.

Foto : Kevin Schenk

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee aanhoudingen na gewonde door steekpartij Polslandstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – De politie heeft twee aanhoudingen verricht na een steekpartij in de Polslandstraat van afgelopen dinsdagavons. In een woning ontstond een conflict waarna er één persoon gewond raakte door een steekwond.

De politie kwam ter plaatse en hield twee verdachten aan. Hun betrokkenheid wordt onderzocht door de recherche. Ook de toedracht van het incident wordt onderzocht. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een onderzoek verricht in de woning. De toestand van het slachtoffer is onbekend.

Foto : Kevin Schenk

image

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!