dinsdag, april 13, 2021
6.7 C
Rotterdam
dinsdag 13 april 2021

Twee treinconducteurs ernstig mishandeld op station Almelo

Almelo – Op dinsdagavond 2 december om ongeveer 21.00 uur mishandelden twee mannen op het perron van het station te Almelo twee conducteurs.

Een vrouw die in de trein zat, werd door de twee mannen op het perron in Rijssen en vervolgens in de trein naar Almelo door de beide mannen lastig gevallen en de conducteur van de trein had de mannen daarop al aangesproken op hun gedrag en voor de vrouw een andere plaats in de trein gezocht. Op het perron in Almelo gaat het mis. Een van de jongens valt de conducteur aan en mishandelt hem. Er komt een tweede conducteur bij en die wordt door de andere jongen aangevallen. Beide conducteurs worden ernstig mishandeld. Een getuige ziet het gebeuren en schiet de conducteurs te hulp. Hierop gaan de beide mannen er vandoor. Beide conducteurs raakten gewond en werden voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De beide mannen zijn nog voortvluchtig.

Signalement daders
Dader één: de eerste man is een man met een donkere huidskleur, mogelijk van Antilliaanse afkomst. Hij is circa 25 jaar oud en heeft een slank tot mager postuur en is 1.80 meter lang. Hij droeg een blauwe ‘baggy’ spijkerbroek. Hij had rasta vlechten met een band in zijn haar en een stoppelbaardje.

Dader twee: De tweede man is ook een man met een donkere huidskleur, mogelijk van Antilliaanse afkomst. Ongeveer 25 jaar oud en een normaal postuur, lengte ca 1.70 tot 1.75 meter lang. Hij droeg een spijkerbroek met daarop een trui en hard kort haar en een sikje.

Beide mannen spraken Nederlands en een buitenlandse taal.

Tips? Bel de politie
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Related Articles

Samenvatting persconferentie corona 13 april 2021 : “Geen versoepelingen, wel buitenschoolse opvang weer open”

0
Op dinsdagavond 13 april 2021 hebben demissionair-minister Hugo de Jonge en premier Mark Rutte een...

Man die vrouw probeerde om te brengen in ziekenhuis Gouda veroordeeld tot celstraf en TBS

0
Gouda - De rechtbank in Den Haag heeft acht jaar celstraf en TBS met dwangverpleging...

Twee gewonden bij ongeval Langenhorst Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Langenhorst in Rotterdam zijn dinsdagmorgen twee personen gewond geraakt bij een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Stakingsdreiging Rotterdamse haven afgewend

Stakingsdreiging Rotterdamse haven afgewend [...]

Poster boze sheriff op winkelruiten in Hoek van Holland

Poster boze sheriff op winkelruiten in Hoek van Holland [...]

OurDomain bereikt hoogste punt

OurDomain bereikt hoogste punt [...]

1800 nieuwe fietsparkeerplaatsen in Rotterdam

1800 nieuwe fietsparkeerplaatsen in Rotterdam [...]

8 miljoen voor kankeronderzoek in Erasmus MC

8 miljoen voor kankeronderzoek in Erasmus MC [...]

Stay Connected

9,380FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg