woensdag, september 22, 2021
10.8 C
Rotterdam
woensdag 22 september 2021

Twee treinconducteurs ernstig mishandeld op station Almelo

Almelo – Op dinsdagavond 2 december om ongeveer 21.00 uur mishandelden twee mannen op het perron van het station te Almelo twee conducteurs.

Een vrouw die in de trein zat, werd door de twee mannen op het perron in Rijssen en vervolgens in de trein naar Almelo door de beide mannen lastig gevallen en de conducteur van de trein had de mannen daarop al aangesproken op hun gedrag en voor de vrouw een andere plaats in de trein gezocht. Op het perron in Almelo gaat het mis. Een van de jongens valt de conducteur aan en mishandelt hem. Er komt een tweede conducteur bij en die wordt door de andere jongen aangevallen. Beide conducteurs worden ernstig mishandeld. Een getuige ziet het gebeuren en schiet de conducteurs te hulp. Hierop gaan de beide mannen er vandoor. Beide conducteurs raakten gewond en werden voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De beide mannen zijn nog voortvluchtig.

Signalement daders
Dader één: de eerste man is een man met een donkere huidskleur, mogelijk van Antilliaanse afkomst. Hij is circa 25 jaar oud en heeft een slank tot mager postuur en is 1.80 meter lang. Hij droeg een blauwe ‘baggy’ spijkerbroek. Hij had rasta vlechten met een band in zijn haar en een stoppelbaardje.

Dader twee: De tweede man is ook een man met een donkere huidskleur, mogelijk van Antilliaanse afkomst. Ongeveer 25 jaar oud en een normaal postuur, lengte ca 1.70 tot 1.75 meter lang. Hij droeg een spijkerbroek met daarop een trui en hard kort haar en een sikje.

Beide mannen spraken Nederlands en een buitenlandse taal.

Tips? Bel de politie
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Related Articles

Gewonde na steekpartij op Oude Delft in Delft

0
Delft - Een man is na een ruzie op de Oude Delft in Delft gewond...

Man (20) uit Alphen aan den Rijn opgepakt voor fraude met vaccinatie QR codes

0
Alphen aan den Rijn - De politie heeft een 20-jarige man aangehouden als verdachte voor...

Vrouw overleden na ongeluk Bergerstraat Maastricht

0
Maastricht - Een vrouw is dinsdagmorgen om het leven gekomen door een verkeersongeval op de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Eindelijk weer een cruiseschip met passagiers in Rotterdam

Eindelijk weer een cruiseschip met passagiers in Rotterdam [...]

Rotterdammers genieten van mooi weer in het Park

Rotterdammers genieten van mooi weer in het Park [...]

Rotterdam houdt banenbeurs in het Sparta-stadion

Rotterdam houdt banenbeurs in het Sparta-stadion [...]

Rotterdamse hogescholen luiden noodklok om studentenkamers

Rotterdamse hogescholen luiden noodklok om studentenkamers [...]

Kunstproject met acteerlessen reist door IJsselmonde

Kunstproject met acteerlessen reist door IJsselmonde [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg