Veroorzaker van aanrijding op de A2 bij Tiel gezocht

Date:

Deel bericht:

Geldermalsen – Op vrijdag 28 november vond een aanrijding plaats op de A2 ten hoogte van afslag Tiel, bij het knooppunt Deil. De veroorzaker van deze aanrijding is doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 12.30 uur reed een 41-jarige vrouw in haar zwarte Mini Cooper op de meest linkerbaan van de A2, ten hoogte van afslag Tiel, toen zij wilde invoegen naar de middelste baan. Op het moment dat zij dit wilde doen werd zij afgesneden door een zwarte auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf. Hierdoor moest zij snel terug sturen naar de linkerijbaan. Toen zij dit deed kwam zij in botsing met de auto achter haar. Beiden voertuigen hadden materiële schade, de inzittenden van beide voertuigen raakten niet gewond.

- Advertisement -

Gezocht
De zwarte Volkswagen Golf die deze botsing heeft veroorzaakt is doorgereden. De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto. Mocht u getuige zijn geweest van deze aanrijding en/of informatie hebben over de bestuurder van de zwarte auto? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...